Můj kousek štěstí

Chlubí se vztahem se ženáčem

Láska s otazníkem

Veroniky Žilková (60) má za sebou hektický rok! Po emailu se s ní rozešel manžel, který si našel mladší ženu a nedávno zažádal o rozvod. Teď má herečka konečně novou lásku a tím novinky nekončí...

Je to jízda! Poté, co se veřejně provalil rozchod Veroniky Žilkové (60) a jejího manžela Martina Stropnického (65), plní tato dvojice pravidelně stránky bulvárních časopisů. Herečka neváhala čas od času pustit do éteru nějakou tu pikantnost, možná, aby si ulevila od trápení, kterým si procházela. Ovšem vypadá to, že trápení je konec!

Může za to nová láska, kterou blondýnka potkala. Muzikant Josef Holomáč (62), býval kytaristou v rockové skupině Argema, poslední dny je ale známý hlavně jako nový partner rozvádějící se Žilkové, která vedle něho rozdává úsměvy na všechny strany.

Zdá se, že minulost v podobě Stropnického, který si po čtrnácti letech manželství našel milenku Markétu Horňákovou, hází definitivně za hlavu. Ovšem hned, jakmile se s novou láskou pochlubila, přišel pro všechny šok - Holomáč je stále ženatý a jeho manželka Martina s jeho novým vztahem zjevně ani trochu nesouhlasí.

Dočasný milenec?

„Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ prohlásila rázně a bylo jasné, že v tomhle příběhu bude ještě veselo. Reakce Holomáče a Žilkové na sebe nenechala dlouho čekat a opět se jednalo o pikantní zvrat.

Dvojitý rozvod!

„Oba naši bývalí partneři si našli novou ženu. A předpokládáme, že jsou po boku svých žen šťastní,“ řekla herečka s úsměvem s tím, že její partner je, stejně tak jako ona, v rozvodovém řízení. Jeho manželství údajně skončilo už před rokem a jen čeká na ukončení oficiální.

Jisté je jedno - kolem Veroniky Žilkové je stále živo. A to nejen díky jejímu milostnému životu, který mnohdy připomíná dramatickou telenovelu. Ale také díky jejím dětem, kterým stále vévodí dění okolo dcery Agáty Hanychové (37).

S mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53) prý čeká dítě. Své třetí a pokaždé s jiným tatínkem. Syna Kryšpína (11) má s Miroslavem Dopitou (40). Dceru Miu (5) s hercem Jakubem Prachařem (39).

Nové etapy

Pro Žilkovou i Hanychovou tak, zdá se, začíná nová etapa. Zatímco Agáta se bude mít co ohánět, herečka si naopak může užívat. Rozvod je na dobré cestě, pokud se v listopadu se Stropnickým u soudu dohodnou, měl by to být rychlý proces. Snad stejně rychle skončí i rozvod pana Holomáče a budou s Veronikou moci začít s čistým štítem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden