Můj kousek štěstí

Chodí Kuchařová s ženatým cizincem?

Už kdysi prohlásila, že v USA má druhý domov, takže přestěhovat se natrvalo není těžké...

Zase byla v New Yorku! Prý tam má nějakou dobu přítele, kterého ale nechce ani za nic prozradit. Podnikatel je z módní branže, říká se. A také asi pořádně bohatý, troufáme si tipnout my.

Bývalá nejkrásnější žena světa v poslední době jen září. Už nějakou dobu se v zákulisí českého showbyznysu povídá, že Taťána Kuchařová (36) má být zamilovaná. Naznačují to i její časté cesty do New Yorku.

Právě zde má její vyvolený žít. Sama modelka nedávno naznačila, že sama není. „To, jak se tady neustále prezentuje, že jsem opuštěná a tak dál, je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá. Takhle to nikdy nebylo a není,“ řekla.

Objevily se spekulace, že její drahá polovička je „velkým zvířetem“ v módním průmyslu, možná je dokonce ženatý. To by mohlo být důvodem, proč nápadníka blondýnka tají.

Podle všeho za ní už byl i několikrát v České republice, samozřejmě na „tajňačku“ a povídá se, že ho neznají ani nejbližší přátelé modelky. „Chci mít klid, nechci se k tomu vyjadřovat,“ odpovídá na otázky kolem vztahů.

Podle mnoha lidí se zkrátka zdá, že si Kuchařová užívá romantickou lásku a po zkušenosti s rozvodem s Ondřejem Brzobohatým (41) nechce, aby jí u toho někdo „fandil“. Tomu se nelze divit, vypralo se hodně špinavého prádla a muselo ji to moc bolet.

Novou upřímnou lásku si tedy blondýnka rozhodně zaslouží. Zlé jazyky také naznačují, že pokud opravdu ulovila bohatého podnikatele, tak v posledním okamžiku. Poté, co před pár týdny vyhrála Miss World další Češka Krystyna Pyszková (25), už prý o Kuchařovou nebude ze strany mužů takový zájem.

Nebo tomu bude přesně naopak? Novináři upřou pozornost jinam a zájemci o Kuchařovou se osmělí... A co si budeme povídat, modelka si uměla získat pozornost mužů ještě dávno předtím, než se stala světovou královnou krásy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden