Moje šťastná hvězda

Chová se jako svobodný

Jejich vztah působí téměř pohádkově, ale podle některých to oba přehánějí. Obzvlášť když je hokejista Tomáš Plekanec (36) ještě ženatý. Neskrývá to, že je do své partnerky Lucie Šafářové (32) bezhlavě zamilovaný.

Očekávají příchod miminka, zvelebují si hnízdečko lásky a teď navíc konečně seznámili své maminky. Jejich vztah jde rychle kupředu a vypadá to, že se jim snad ve všem daří. Jak je na tom ale Plekancova stále ještě manželka Lucie Vondráčková (39)? Ta je zpět v České republice teprve několik týdnů, a tak se snaží se tu znovu zabydlet.

Nic nedává znát

Vondráčková si život zpátky doma prý užívá. Na svých sociálních sítích sdílí fotografie z výletů a vypadá to, jako kdyby byla úplně bezstarostná. Tento postoj údajně zaujala především kvůli svým synům, nechce totiž, aby na ně rozvod měl nějaký negativní vliv, proto se snaží být co nejsilnější.

Nicméně její kamarádky se rozhodly za ni postavit. Údajně se jim nelíbí, jak se Plekanec neustále vytahuje tím, že si našel milenku a čeká s ní dítě. Přišlo jim to ubohé, a tak ho prý kontaktovaly a proběhla mezi nimi hádka.

Už to chce mít za sebou

Vondráčková se však o nic takového neprosila, naopak ji však hřeje, že o ni má někdo starost. Vondráčková údajně Plekancovi přeje, aby byl šťastný. Jediné, co chce, je, aby nezapomněl na svoje syny.Jediné, co chce on, je to, aby ho s Vondráčkovou co nejdříve rozvedli. Šafářová prý příliš nezvládá to, že je Plekanec stále ženatý, a tíží ji to. Nejspíš proto se oba rozhodli dělat Vondráčkové alespoň naschvály, i když úplně zbytečně, protože to na ni údajně nemá žádný efekt.

Někteří jeho fanoušci ho konfrontovali s tím, že by se měl raději víc věnovat svým synům než své milence. Ta je přece jen dospělá a už něco zvládne. Plekanec na veškerou kritiku nereaguje, protože nejspíš ví, že jeho obhajoba by byla zbytečná. Plně se soustředí na svůj vztah a i jeho synové jsou už údajně na druhé koleji. Vondráčková má jen strach z toho, že až se Plekancovi narodí další dítě, na syny se úplně vykašle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden