Můj čas na kafíčko

Chtějí utéct daleko od rozvodové bitvy?

Přestože si hokejista Tomáš Plekanec (36) s těhotnou partnerkou Lucií Šafářovou (32) zařídili hnízdečko lásky v Praze, kde bydlí i Tomášova manželka, zpěvačka Lucie Vondráčková (39) a jejich společní synové, nyní pár pilně pracuje i na tenistčině vile v Brně.

Prodají svůj luxusní mezonetový byt?

Počátkem roku se hokejista a bývalá tenistka pustili do zařizování luxusního bytu o velikosti 5+kk s terasou za 15 milionů korun v pražských Dejvicích. Se stěhováním jim tehdy pomáhala i Lucčina maminka a zdálo se, že právě zde vznikne jejich nový domov. V Praze by to měl navíc Tomáš blízko i ke svým synům Adámkovi (4) a Matyášovi (7) a jejich matce Lucii, s níž stále ještě svádí drsnou rozvodovou bitvu. Jenže možná to nakonec bude jinak a Plekanec svůj byt v Praze prodá.

Těmto spekulacím totiž nahrává sama Šafářová, která zveřejnila na svém Instagramu krátké video, na němž Plekanec upravuje garáž její vily v Brně. „Když se vyjádříte, že potřebujete doma udělat regály v garáži, a někdo se do toho pustí.

A zatím chce za to pouze pivo, což je dobrý,“ napsala pod video sportovkyně. Zdá se, že zamilovaný pár se v Brně začíná zabydlovat. Pro svou partnerku udělá hokejista asi cokoli, a tak to vypadá, že se na Moravu přesunou natrvalo. Koneckonců pro Šafářovou je Brno její rodné město. Tomáš navíc přestoupil z Kladna a hraje za Kometu Brno, tudíž by nemusel dojíždět. Co na to Vondráčková?

Realita, anebo přetvářka?

Ta žije ve svém vlastním světě a působí, že je po svém návratu z Kanady nesmírně šťastná. Na své sociální sítě přidávala vysmáté fotografie z české přírody, čímž asi chtěla ukázat, že si užívá života. Se svými fanoušky sdílí také snímky z posilovny, kde je vidět, že na sobě maká. Ti jí posílají pochvalné komentáře, ale padlo i dost názorů, jestli to Vondráčková nedělá kvůli novému příteli. To však Lucie vyvrátila s tím, že se chce věnovat hlavně svým synům. Není to ale jen maska, aby zakryla své trápení? Těžko říct, ale ať je to jakkoliv, jisté je, že zpěvačka chce svůj život posunout dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden