Můj čas na kafíčko

Chtějí ze své lásky vytěžit co nejvíc...

Ve středu 12. května se v dětském areálu Krtkův svět odehrála nejočekávanější svatba tohoto roku. Zpěvák Bohuš Matuš (47) s čerstvě vytetovanými vlasy pojal za svou ženu Lucii Palkaninovou (18), nyní Matušovou.

Tuto událost si rozhodně nenechali ujít novináři, kterých tam bylo více než hostů. Na Lucii bylo zpočátku vidět, že je z tolika fotoaparátů trochu v rozpacích, ale na jejich přítomnost si rychle zvykla a dávala jeden rozhovor za druhým.

I ženich si náramně užíval pozornost médií a pózoval nejen s malou dcerkou Natálkou, ale i se svou mladou manželkou. Není divu, že se chtěli až okázale předvést se svou veselkou, na kterou se složilo skoro celé Česko.

Kdo z vás vydělá víc?

V dnešní internetové době se dá díky sociálním sítím přijít k nemalým penězům. A to si patrně uvědomila i slavná dvojice, která se rozhodla ze své lásky začít těžit. Ještě před svatbou si založili společný profil, kde své příznivce obšťastňovali společnými fotografiemi.

Sledovanost jim začala enormně narůstat, což vyneslo spousty nabídek na lukrativní propagační spolupráci, z nichž se utěšeně plnila domácí kasička. Z Matušové se stala velká internetová hvězdička, a tak se zřejmě rozhodla, že se trochu osamostatní a pokusí se vydělat pouze na svém jménu.

Založila si svůj profil a sledovanost se jí začala závratně navyšovat, až posléze trumfla i manžela. Vypadá to, že se jí popularita opravdu náramně zalíbila – uchýlila se totiž k tomu, že zkusí „prodat“ i své osmnácté narozeniny. Není tajemstvím, že Krtkův svět se topí v milionových dluzích  proč mu tedy nepomoct, když byl majitel svolný poskytnout prostor k jejich přeslavné svatbě zdarma?

Z narozenin udělala veřejnou událost

Matušová si je vědoma toho, že na její narozeniny bude přímo tlačenice. Lucie na svém profilu začala lákat fanoušky k oslavě, která se uskutečnila 5. června, a kde jinde než v Krtkově světě v pražských Měcholupech. Matušová slibovala nejen koncert Bohuše Matuše, ale i to, že je příznivci mohou blíže poznat a prohodit s nimi pár slov.

Podle dostupných informací se prý jednalo spíše o oslavu Krtkova světa. Areál slavil svůj první rok. Majitel se domluvil s Lucií, aby zajistila reklamu a nalákala jim tak návštěvníky.

Jelikož si u nich Matušovi mohli uspořádat den „D“, za který nic neplatili, pustili se do díla. Tedy přesněji do záchrany dětského hřiště. Neříkejte, že byste to pro děti neudělali také tak...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden