Moje šťastná hvězda

Chtěl by si jenom užívat

Zničí jim jejich odlišnost manželství? Manželce už prý začíná docházet trpělivost.

Už jsou spolu dlouho a MONIKA MAREŠOVÁ (40) by ráda založila rodinu. LEOŠ MAREŠ (45) po tom ale asi netouží. Proč?


Už na začátku oba věděli, že jsou odlišní a každý od života očekává něco jiného. Oblíbený moderátor Leoš Mareš (45) teď sklízí jeden úspěch za druhým. I přesto, že není vhodná doba na podnikání, on se odradit nenechal a stále pracuje. Zatím se mu daří.


„Mám hodně spolupráce na svém Instagramu a také se v současnosti hodně věnuji koncertům, které tam budu živě vysílat,“ nechal se slyšet s tím, že za to má velký balík peněz. A proto si užívá, jak jen to jde. Jen jeho manželce Monice Marešové (40) stále asi něco chybí. Už dlouho se říká, že začala toužit po miminku.


Přání Moniky zatím zůstávají nevyslyšena.

Už má dost?

Problém je ale asi v tom, že moderátor a bavič už po žádném dalším dítěti zřejmě netouží. On sám má z předchozího manželství dva syny, Matěje (11)Jakuba (15), které má s bývalou manželkou, taktéž Monikou (46). V poslední době je prý téma mateřství u Marešů na denním pořádku.

Dokonce to má Leošovi  lézt už trochu krkem. Proč své ženě nedopřeje alespoň jednoho potomka? Je známo, že ona ještě své vlastní dítě nemá. A teď se začala bát, že už by mohlo být na početí pozdě. Proslýchá se, že už by si místo starostí chtěl jen užívat.To by ale mohlo mít na jejich manželství velmi neblahý dopad.

Nešlo si nevšimnout, že Leoš své bohatství dává hodně najevo na svých sociálních sítích. Buď se chlubí nově zařízeným domem, anebo si se svou láskou cestuje po světě. To se sice Marešové líbí, ale asi by raději cestovala už ve třech. Splní se jí její tajné přání?

S exmanželkou Monikou má dva syny.

Pořád se vychloubá?

To ukáže zřejmě čas. Doma ale kvůli tomu bude asi ještě hodně dusno. Prý už na sobě dokonce začínají hledat i chyby, což v minulosti nedělali. Monice má vadit, že je manžel  zahleděný jen sám do sebe a na prvním místě jsou u něj peníze a sláva. I fanoušci se už měli ozvat.

„Dřív alespoň přidával normální fotografie, teď je to buď příspěvek o tom, že má novou spolupráci, anebo že si užívá u moře,“ povzdechl si jeden z nich. Jak to u nich asi celé dopadne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden