Moje šťastná hvězda

Chtěl se pomstít ženě?

Je to sotva pár týdnů, co vyšla najevo zpráva o tom, že je manželství moderátora Romana Šebrleho (47)  v troskách.


Rozvod je prý  v plném proudu a manželka Eva (45)  je údajně štastná po boku jiného muže. Dokonce se mluví o tom, že bývalý desetibojař nosí parohy už více než rok. Zaznívají ale hlasy, které tvrdí, že jen sklízí to, co sám zasel.


Roman s manželkou Evou.

Intimnosti na baru

Šebrleho vztah se totiž začal otřásat v základech už v roce 2017, kdy byl přistižen s mladou asitentkou televize Prima. Byla tak zřejmě jen otázka času, kdy se vztah s manželkou definitivně rozpadne. Jak se ale zdá, moderátor dlouho smutek kvůli chystanému rozvodu nedržel.

Na přelomu roku si totiž vyrazil na hory a rozhodně se tam nevěnoval pouze lyžování. „Roman to rozjel jako v létě ve Varech. Nejprve seděl na baru s blondýnkou a klopil do sebe jednoho panáka za druhým. Pak se začali líbat a předváděli opravdu vášnivý tanec,“ popsal jeden z hostů. Chtěl tím snad jen vrátit úder své ženě?

Všechno popřela

Zatímco ostatní  se ještě ani nestačili vzpamatovat z toho, jaký to všechno nabralo spád, na scénu se vrátila paní Šebrlová a rozvod překvapivě vyvrátila. „Nerozvádíme se, řešíme různé jiné věci. Jsme v jedné domácnosti a jsme v pohodě,“ šokovala.

A dech tím vyrazila hlavně svému manželovi, který se pomalu nezmohl ani na slovo a všechno považuje jen za Evin nepochopený vtip. „Vůbec tomu nerozumím! Na všem jsme domluveni, už scházejí jen detaily, pak putuje celá věc k soudu,“ vysvětloval později horlivě. Čert aby se v tom nakonec vyznal. Kdoví, co přinesou další dny...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden