Moje šťastná hvězda
Chtěla by Branišová od Jágra trochu víc
Chtěla by Branišová od Jágra trochu víc

Tvrdě dře, daleko víc než mladší hokejisté. Jaromír Jágr (52) je tak pro svou partnerku stále atraktivní. Otázka je, zda to stačí.

Některé věci se nemění. Téměř každý den je Jaromír Jágr (52) u maminky a jeho mladé partnerce už s ním podle všeho začíná docházet trpělivost. Přece jen po padesátce už je čas přestřihnout pupeční šňůru.

Na druhou stranu je pravda, že legendární hokejista na své mamce vždycky lpěl, byla pro něj nejdůležitější na světě.

Bude tou první, která Jágra (52) „ožení“?

Říká se, že se s ní o všem radil a  že možná mluvila i do toho, s kým má chodit. Nicméně jeho partnerce se to může zajídat. Všichni se asi shodnou, že Dominika Branišová (29) má právo chtít ho pro sebe.

Být ta druhá není med

Už dříve se mluvilo o tom, že právě vztah s maminkou byl už v pozadí Jágrova rozchodu s Ivou Kubelkovou (47) či Andreou Verešovou (44). Modelky prostě neustály, že jsou v jeho životě až na druhém místě. Možná na třetím, po hokeji. Smířit se s touto rolí musí být těžké.

Dominika Branišová svého partnera velmi obdivuje, o tom není sporu. „On je strašně hodný člověk a moc se snaží, aby všichni kolem byli šťastni. Někdy i na úkor svého štěstí,“ rozplývala se modelka. To je určitě moc krásné, ale není psáno, že to bude stačit k udržení vztahu.

Vyplatí se jí trpělivost?

Partneři jsou spolu od léta 2020 a nedávají o sobě na veřejnosti příliš vědět. A když už se spolu někde objeví, dělá to na mnohé lidi dojem, že půvabná brunetka působí spíš jako Jágrova mladší sestra než jeho plnohodnotná partnerka.

Říká se, že za ním za každých okolností poslušně cupitá a udělá cokoli, co mu na očích vidí. Možná je to jen zdání. A nebo jim to oběma prostě vyhovuje a mají to tak ve vztahu nastavené. Jenže to nemusí platit napořád.

Už se proslýchá, že Branišová chce víc, možná svatbu. A byl by to v tak dlouhém vztahu přirozený vývoj. Zároveň je to ale meta, na kterou už si před ní myslela celá řada žen. Všechny ale nakonec odešly s nepořízenou.

Odmítl to buď sám Jágr, nebo jeho maminka. Podle mnohých je ve výsledku jedno, od koho to rozhodnutí vzešlo, protože slovo obou má mít v jeho životě stejnou váhu. Každopádně Branišové fandíme, ať tuhle metu vybojuje!

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz