Moje šťastná hvězda

Chtěla by druhé dítě a svatbu

Už několikrát si prošli partnerskou krizí, ale pokaždé ji společnými silami zvládli. Sympatická JANA STRYKOVÁ (41) touží po velké rodině, v čemž jí brání práce. Její partner MATĚJ MATUŠKA (41) se zřejmě chystá k velkému kroku.

Krásná černovláska Jana Stryková (41) nyní hraje ve veleúspěšném seriálu Slunečná jednu z drben. Díky této roli nemusí řešit finanční tíseň jako řada jejích kolegů.

Po divadle se jí sice stýská, ale na druhou stranu je prý moc ráda, že se může více věnovat své rodině, konkrétně synovi Jáchymovi (7) a partnerovi Matěji Matuškovi (41).

Nedávno se měla herečka svým kolegyním a kamarádkám zároveň pochlubit, že by si přála alespoň ještě jedno miminko. Co na to její partner? Když se začal úspěšný seriál vysílat, bylo zle.

Hádky kvůli Slunečné?

Pomluvy o tom, že Jana randí se svým hereckým manželem Karlem Zimou (49) i mimo kamery, se šířily rychle. A neminulo to ani Matěje, jenž denně dostával zprávy, ve kterých bylo uvedeno, že mu je přítelkyně nevěrná.

,,Není to dobrý pocit. I když víte, že to není pravda, ubližuje to tomu vztahu,“ popisuje. Protože to byla pro oba nepříjemná situace, několikrát se kvůli této spekulaci měli i pohádat. Údajně měli partneři několik nocí spát odděleně.

Dodnes s  tím nejspíš Matuška bojuje, ale statečně. Přiznal, že sice trochu žárlí, ale své Janě věří a nebude dělat ukvapené závěry, kterých by mohli později oba litovat. Jana nemluví v poslední době údajně o ničem jiném než o miminku.

Vztah si zabezpečí miminkem

Podle všeho by si přála alespoň ještě jednoho potomka, jenže v tom se zjevně s jejím Matějem neshodují. Oblíbená Stryková nerada o svém soukromí mluví na veřejnosti, proto se ani o  plánech na další miminko nechtěla bavit.

Třeba se jí ještě podaří Matušku přesvědčit, že by další dítě mohlo jejich vztah jenom posílit. Jenomže Matěj má ještě dítě z předchozího vztahu. Tehdy opustil partnerku s malou dcerkou kvůli Janě.

Budou se brát?

Na miminku se sice neshodnou, ale svatba by mu asi nevadila. I když Jana v rozhovorech spekulace o zásnubách popírá, začalo se říkat, že už mají nejkrásnější den v životě plánovat.

,,Slyšela jsem, že by se měla uskutečnit koncem srpna,“ prozradila její blízká kolegyně. Pokud se prý ale situace ohledně koronaviru nezlepší, svatbu budou muset odložit. Až budou svoji, tak své rozhodnutí třeba Matěj přehodnotí a s Janou si dítě pořídí.

Bojí se o budoucnost

V poslední době se Jana podle všeho začala bát o budoucnost svou i své rodiny. Slunečná by měla totiž dotáčet poslední díly, a tím pádem by se ocitla bez práce. Teď sice o peníze nouzi nemá, vše se ale může ze dne na den změnit, proto se už poohlíží po novém kšeftu.

I její partner musí s chodem domácnosti více pomáhat, neboť se teď se svou profesí zvukaře těžko uživí. Možná je to ten důvod, proč by raději šla na mateřskou dovolenou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden