Moje šťastná hvězda

Chtěla by se konečně usadit

Představitelka doktorky Terezy Černé ze seriálu Chlap JENOVÉFA BOKOVÁ (29) vyměnila v tichosti partnera a rozpovídala se o založení rodiny. Cítí snad, že už přišel ten správný čas?


Nedávno dostala krásná Jenovéfa Boková (29) otázku, zda by přijala roli třeba v takovém projektu, jako je nekonečný seriál Ulice. „Nikdy neříkej nikdy,“ odpověděla s tím, že by si v žádném případě nedovolila odsuzovat někoho, kdo v takových seriálech hraje.


V závěru rozhovoru pak uvedla, že třeba až přijdou děti, bude za takovou nabídku ráda. S ohledem na to, že momentálně hraje v novém seriálu televize Nova Chlap, vyvstává otázka, jestli herečka neskrývá před fanoušky malé tajemství.


Užívá si svoje mládí 


Starší sestra Kristýna Boková (40) měla rodinu poměrně brzy a tvrdí, že si Jenovéfa na rozdíl od ní mohla ty nejlepší roky života naplno užít. Herečka se ale v poslední době netají tím, že je pro ni rodina velice důležitá a bude ráda, když její řady bude moc rozšířit o své vlastní potomky.


„Děti chci, ale zároveň cítím, že ještě musím trochu vyřešit sama sebe,“ uvedla s tím, že momentálně cítí tikat ony biologické hodiny víc než kdykoli předtím. 


S Martinem se nečekaně rozešla, už má za něj ale náhradu.

Bude litovat, že otálela?

Je klidně možné, že hormonální bouři má na svědomí její nový partner, se kterým se teprve nedávno ukázala poprvé na veřejnosti. Do té doby jen málokdo tušil, že se vlastně rozešla s vítězem soutěže Robinsonův ostrov Martinem Složilem (34).

Potíž je snad jen v tom, že je herečka narozená ve   znamení Býka, o nichž je prý známo, že nesnášejí změny. Když už se ale k nějaké rozhoupou, zase si prý vyčítají, proč ji neudělali dříve. S tím se herečka naprosto ztotožňuje. Snad jednou nebude  litovat, že tak dlouho otálela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden