Můj kousek štěstí

Chtěli byste tuhle mít doma?

Žena s čertem v těle. To je charakteristika Nely Boudové (53). Je všechno, jen ne nudná. Věk je pro ni číslo. Tmavovláska, která nejnověji účinkuje v seriálu Co ste hasiči, se nadšeně zabydlela na sociálních sítích.

Aby si horlivě chránila soukromí, na to ji neužije. Ohnivá Nela vám ukáže všechno, co chcete, a někdy navrch i to, co nechcete. Před obnažováním ji nezastaví ani led a sníh.

Oheň a led

V zimě se vrhá do Vltavy, a tak se fanoušci dočkají i za hustých vánic fotografií, na nichž je herečka jen spoře oděná. O otužování hovoří jako o skvělé prevenci proti nachlazení a chřipce, na druhou stranu je to i skvělá příležitost ukázat světu, že je v jejím případě opravdu na co koukat.

Výrazně na sebe upozornila loni zjara, kdy si na fotografii zakryla intimní partie pouze rouškou, aby tak zpochybnila tehdejší restriktivní opatření. Odezva v médiích nebyla zrovna lichotivá, nicméně herečka se pochlubila, že ji rodina tehdy plně podpořila.

Otoč se na záda

„Máme mimořádně dobré vztahy. S kluky držíme hodně při sobě. Oni vědí, že jejich matka není úplně standardní,“ prohlásila. Nedávno pro změnu ukázala fotografii, jak leží u moře v písku, sice na břiše, ale fanoušci ji z legrace vybízeli, aby se už raději otočila na záda, jinak že si je spálí.

Nela je úspěšná, talentovaná, zábavná, atraktivní, dobře vyvinutá, nikdy nezkazí žádnou legraci, umí vydělat peníze. Platí za vynikající dabérku, jejím hlasem mluví třeba i Julia Roberts (53).

Proč se jí tedy rozpadly dva nejdůležitější životní vztahy, ten s dramaturgem Janem Lekešem (54), otcem jejích dvou synů, a pak ten s dlouholetým kamarádem Sašou, kterého si nakonec vzala? Svazek nevydržel ani dva roky. Nela se vám klidně ukáže v plavkách, ale proč šla její a Sašova loďka ke dnu, o tom se příliš nešíří.

Další svatba? To sotva

„Byl to jeden z mých střeleckých činů,“ prohlašuje temperamentní černovláska o pozdních vdavkách. „Ale všechno je v životě tak, jak má být. Poučila jsem se a s největší pravděpodobností se už vdávat nebudu.“ Přidává varování: „Dokonce si myslím, že žena, která se do padesáti let nevdá, by se už do toho pouštět neměla.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden