Moje šťastná hvězda

Chybí jí bývalí partneři?

Linda Rybová o svém bouřlivém mládí raději příliš nemluví. Roztočit to ale dovedla pěkně!

LINDA RYBOVÁ (46) připomíná křehkou vílu, v srdci jí ale dřímá divoká rebelka, kterou už léta drží pevně na řetězu. Po boku DAVIDA PRACHAŘE (63) se její život hodně zklidnil. Nestýská se jí ale občas?

Asi jen málokdo si dnes dovede představit, že Linda Rybová (46) nebyla vždycky tou rozumnou a zodpovědnou mámou od tří dětí, ale že si užívala života plnými doušky bez ohledu na následky a vztahy se příliš netrápila.

Není divu, vždyť jedna z hlavních tváří seriálu Ulice si dává podle všeho velmi záležet na tom, aby z její divoké minulosti uniklo na veřejnost co nejméně. Dnes už je sice někde jinde, bouřlivá léta dávno skončila a herečka tráví čas nejraději venku nebo u plotny.

Vážně je takhle ale spokojená? Nechybí jí v životě s o sedmnáct let starším manželem Davidem Prachařem (63) trochu toho vzrušení? 


Uměla se odvázat

Růžky začala drobná herečka vystrkovat už ve čtrnácti letech, kdy šla na hereckou konzervatoř. Byla devadesátá léta a ona si prý užívala, co mohla. „Byly lepší věci na práci než jen chodit do školy,“ překvapila Rybová a dodala, že ničeho nelituje.

Sama má ale děti v tomto problematickém období a dost možná nechce, aby si braly z maminky špatný příklad. Na škole bývala velmi společenská, víc extrovertní, než je dnes.

S přibývajícími roky je ale čím dál víc uzavřenější a nemá potřebu všechno ventilovat ven. Ráda si nechává také něco jen pro sebe. Zejména pak detaily ze svého mládí. Co by asi řekla své dceři, kdyby stejně jako ona randila ve čtrnácti letech s šestadvacetiletým mužem?

Milovala muzikanty

Není žádným tajemstvím, že herečka bývala svého času dost nestálá. Vzhledem k tomu, že měla blízko k muzice a hlavně pak k muzikantům, nikoho ani moc nepřekvapí, že její náručí prošli třeba Jan Kalousek (60), Robert Kodym (55) nebo Dan Bárta (52).

Do milostného života nevybouřené Lindy zasáhl také hudebník a producent Jan P. Muchow (50), který jako jeden z mála zřejmě neunesl nestálost své partnerky a údajně se s ní rozešel. Své nejdivočejší období prožívala hlavně v šestnácti letech.

„Tehdy jsme pořád hulili a nespali, vlastně ten začátek trochu vostrej byl,“ uvedla věci na pravou míru. Svůj někdejší nespoutaný život ale celkem brzy vyměnila za ten usedlý rodinný, který se točí jen kolem dětí a manžela.

Nechce se ale věřit, že v sobě dokázala zadupat ten plamínek, který dokázal v minulosti zažehnout hotový požár. Její manžel David Prachař je prý v posledních letech nejraději, když má svůj klid a nikdo ho neruší. Vážně už ale jeho žena netouží ani náznakem po žádném dobrodružství, ze kterého by se jí jako kdysi tajil dech?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden