Můj čas na kafíčko

Chystá Mahulena svou třetí svatbu?

Poprvé svého milence ukázala herečka Mahulena Bočanová (52) na červencové svatbě Adély Gondíkové (46) a Jiřího Langmajera (53). Holohlavého podnikatele představila jako mistra Propera. Ale pak se po něm najednou slehla zem. K rozchodu nedošlo, jen Mahulena neměla ze začátku potřebu svého partnera neustále všude všem ukazovat.

Lásku už netají!

Teď už s tím očividně problém nemá, protože svého přítele ukázala i na sociálních sítích.
A aby toho nebylo málo, přidala i líbací fotku. „Žije! Pan Columbo,“ okomentovala společný snímek Bočanová, která se netají tím, že je po dlouhé době opravdu šťastná. Že by to bylo natolik vážné, aby opět stanula před oltářem? Přestože má herečka za sebou dvě nevydařená manželství, její nedávné láskyplné vyznání na sociálních sítích tomu docela nasvědčuje.

Byť je maskováno vtipnou hláškou, poselství vzkazu, který herečka nechala svým sledujícím na Instagramu, je jasné. „Já už v podstatě nemám nic, čím bych šokovala svoje okolí. Leda… že bych se vdala,“ vyjevila Bočanová, přičemž písemné vyznání ozdobila dvěma rozchechtanými smajlíky. A její fanoušci jí dali jasně najevo, že by v tom svou oblíbenou herečku určitě podpořili: „Půjdu za družičku“ či „Boží. Jen do toho!“ napsali pod hereččin příspěvek. Mahulena ale kromě své lásky řeší také pracovní záležitosti, kterých má nad hlavu.

Po radosti přišla studená sprcha

Dostala totiž roli v Ordinaci v růžové zahradě 2, kde ji uvidíme jako lékařku Darinu, exmanželku Roberta Jaškówa (50) a matku Patrika Děrgela (30). Herečka je prý věrnou divačkou oblíbeného seriálu a toužila si v něm zahrát. Když jí produkce zavolala, že pro ni mají roli, měla radost. Zvlášť když se dozvěděla, že bude hrát s pohledným Děrgelem. „Problesklo mi hlavou, že spolu asi budeme mít nějaké techtle. Rychle mi vysvětlili – Ne, ne, vy budete hrát jeho maminku. Musela jsem se smát, jak jsem blbá!“ prozradila Mahulena, která si svou novou roli velmi pochvaluje. Do práce si podle svých slov chodí odpočinout od své dcery Márinky (18), trpící autismem a epilepsií.
„Výchova dcerky je náročná,“ svěřila se. Přestože už je to dospělá slečna, vyžaduje nadále maminčinu péči. „Loni jsem všechnu práci škrtla a byla celý rok s dcerou doma, teď ale musím zabrat,“ těší se Bočanová na práci v Ordinaci i v divadle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden