Můj kousek štěstí

Chystá návrat k bývalému příteli?

Tohle bude divoké!

Je to pár měsíců, co se seriálové hvězdy Barbora Jánová (32) a Ladislav Ondřej (30) rozešli a herečka bezprostředně poté odletěla do Karibiku jako účastnice reality show Survivor.

V drsné džungli se vyrovnávala nejen s nedostatkem jídla a hygieny, ale také s krachem několikaměsíčního vztahu. Ovšem, ne dlouho. Od konce ledna už je zpátky v Čechách a s Ladislavem ji život nyní opět svedl dohromady. Tentokrát se zdá, že se jejich cesty střetly hlavně kvůli společné práci, vzájemné sympatie mezi oběma herci ale napovídají, že by těch důvodů mohlo být víc.

Láďa podniká na Bali, kde založil firmu, která staví rekreační nemovitosti.

Podezřelé dotyky

Brunetka ze Slunečné a představitel Jakuba Mázla z Ordinace v růžové zahradě se nedávno sešli na tiskové konferenci k nově chystanému historickému filmu režiséra Tomáše Magnuska (37) o osadě Ležáky, v němž by se měli oba objevit. A dle toho, jak se k sobě měli, bylo znát, že se evidentně rádi vidí.

Když se dva rozejdou, je to citlivé a bolavé, a mnohdy dlouho trvá, než k sobě bývalí partneři zase najdou cestu. To ale nejspíš není případ Barbory a Ladislava, kteří si vzájemnou přítomnost zjevně stále užívají.

Během „tiskovky“ prý nešetřili zamilovanými pohledy ani doteky. A zřejmě nešlo jen o přátelské poplácání po zádech.

Jen kamarádi?

Herečka tvrdila, že se nerozcházejí rozhodně ve zlém, ale hlavně proto, že jim to „nefungovalo“. „Bylo to více přátelské než vztahové,“ dodávala tehdy.

Nerozhodla se ale od té doby svůj názor přece jen trošku přehodnotit? Jsou s Ondřejem opravdu jen tak dobří přátelé, nebo dostojí starému známému pravidlu, že „stará láska prostě nerezaví“?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden