Moje šťastná hvězda

Chystá novopečená maminka Absolonová velký návrat?

Odhalené tajemství populární zpěvačky

Zpěvačka MONIKA ABSOLONOVÁ (39) si po porodu vytouženého synka TADEÁŠE stále plně užívá svých mateřských povinností. I přesto se však čím dál častěji začíná vyskytovat ve společnosti. Nedávno se tak objevila na již tradičním focení pro Avon pochod proti rakovině prsu.

Zde všem dokázala, že se po těhotenství zase dostává zpátky do formy a začíná být opět k světu. V souvislosti s jejím přivýdělkem v podobě modelky se proto začalo spekulovat o tom, zda to přeci jen neznačí brzký návrat do záře reflektorů.

Začíná se snad čerstvá maminka, která pracovala prakticky až do svého porodu, doma již malinko nudit a plánuje potají co nejbližší návrat na scénu? Nic takového podle ní ještě nějaký čas zřejmě nehrozí a ona si stále hodlá užívat vysněné idylky.

Monika s rodinou během práce na kampani.

„Přiznám se, že jsem nečekala, jak až budu spokojená, když budu celé dny doma. A jsem. Tadeáš objevuje svět a to je čirá radost,“ říká Absolonová. Zdá se tedy, že Absolonová hodlá i přes menší bokovku v podobě focení stále snít svůj sen a vydělávání peněz nechá na svém partnerovi TOMÁŠI HORNOVI (35).

Co když je však přeci jen všechno jinak a ona už potají přemýšlí o svém návratu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden