Můj kousek štěstí

Chystá překvapení?

Herečka Jitka Schneiderová si dává záležet, aby se nezapomnělo na to, jakou je dračicí. Na předávání Českých lvů přišla oblečená tak vyzývavě, že muži polykali za respirátory nasucho.

Už je to pár let, kdy v roce 2017 přiznala své nadšení z nového vztahu. Šťastlivcem se stal designér Lukáš Pitter (40). Toho ale buď schovává, nebo už s ním není.

Dozvěděli jsme se o něm dosud jen to, že si rozumí s její dcerou Annou Sofií (14), již má Jitka se svým bývalým manželem, hercem Davidem Švehlíkem (48). Pitter zřejmě nesnáší publicitu, jeho nepřítomnost po jejím boku tedy není zarážející, nicméně pověsti o krizi vztahu posiluje.

Byla s Pitterem spatřena opakovaně, ale je to dost dlouho.

I Jitky průhledné oblékání a vyzývavé chování je podezřelé. Možná jí věkově nerovný vztah s partnerem na psí knížku nedává pocit jistoty a chce změnu.

Docvakne to Lukášovi a poklekne, nebo počítá s tím, že jí dojde trpělivost, řekne mu sbohem a on, zcela volný, si najde dívku, která mu dá dítě? Jako patronka nadace, která prosazuje umísťování kojenců do pěstounských rodin, může mít Jitka ovšem pro něho ještě alternativu - adopci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden