Můj kousek štěstí

Chystá se dát partnerovi kopačky?

On kvapí na jih, ona na sever... Takový zvrat se podobá příběhu o lásce z červené knihovny.

Mluvilo se o tom, jak jsou zamilovaní. Teď je ale asi všechno pryč, nadšení vyprchalo. Místo toho prosakují informace o únavě ve vztahu, vítaném odloučení, a dokonce o rozchodu.

Vypadá to na krizi jako hrom. Herečka ze seriálu Zlatá labuť prý kvůli studiím odjíždí do Polska. Její partner dle všeho zase práskl dveřmi a zmizel do Itálie.

Tohle nemůže dlouho vydržet. Na to, že zmizí za hranice, prý Simona Lewandowská (24) svého partnera vůbec nepřipravila, prostě se rozhodla, sama.

Žádné společné řešení, žádné hledání kompromisu nebo plánů, jak to zvládnout. Pro Gorana Maiella (24) ze seriálu ZOO to asi byla rána pod pás. A jeho odveta vzápětí přišla.

Herec s italskými kořeny se také rozhodl pro studia v zahraničí. Nikoho nepřekvapí, že si vybral slunnou Itálii, ke které má blízko. Což je ale ve finále vlastně fuk.

Důležitá je jiná věc – mladí herci, kteří spolu ještě donedávna žili, se najednou téměř nevídali. Každý natáčel jiný seriál, měli i další pracovní povinnosti, potkali se ale alespoň doma. Teď to vypadá, že vztah zabalili definitivně.

Prospěje jim to?

Říká se, že to ani jednomu příliš nevadí. Zdá se, že oba hledali cestu, jak z „okovů“ vybruslit. A zahraniční studium se jim náramně hodilo.

Je pravda, že mnoha párům odloučení paradoxně prospěje. I v případě Lewandowské a Maiella se tedy klidně může stát, že oba zjistí, jak moc si chybí, a začnou po sobě znovu toužit.

Zůstal v klidu

Mnohem častěji se ale skloňuje téma rozchodu, které podporuje malý příklad. Když měla herečka nedávno problémy se stalkerem, její partner s tím údajně prakticky nic nedělal.

Jako by se o svou lásku nebál. Přitom většina chlapů by se za svou milovanou rázně postavila a dala dotěrovi jasně najevo, co se stane, jestli nedá pokoj.

Pro herečku to muselo být velké zklamání. Hodně dlouho se mluví o tom, že je kariéristka, navíc sama přiznala, že má ráda peníze. A s ohledem na to může hledat dalšího muže.

Možná už s tím začala v době, kdy byla s Maiellem. Vždyť na letním festivalu v Karlových Varech tančila bez podprsenky, kterou pravidelně „zapomíná“ doma, v seriálu se ukázala nahá atd.

Láska, nebo peníze?

Prostě ví, jak na sebe upozornit a přitáhnout mužské pohledy. Je asi jen otázkou času, kdy se jí povede lapit někoho, kdo jí dá vše, co si přeje.

Otázkou je, jestli to bude o lásce, nebo úplně o něčem jiném. Třeba je jí to ale docela jedno...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden