Moje sladké tajemství

Chystá se jí Kloubková zničit skvěle rozjetou kariéru?

Zdá se, že by už brzy nemusela být nejoblíbenější moderátorkou.

Dlouhé roky neměla Lucie Borhyová (42) na Nově prakticky žádnou konkurenci. Coby moderátorku si ji diváci velmi oblíbili. Možná se to ale brzy změní. Do hry se totiž znovu dostala Kristina Kloubková (43)!

Kombinace večerního zpravodajství a moderátorky Lucie Borhyové (42) vždy fungovala na jedničku. Dokonce není nijak přehnaně odvážné tvrdit, že někteří televizní diváci sledují zprávy jen kvůli ní. A ačkoli by se mohlo zdát, že má Borhyová svou pozici moderátorské „jedničky“ na Nově jistou, možná se o ní nevědomky už nějakou dobu dělí s Kristnou Klobkovou (43).

Má silnou konkurenci

Právě bývalá tanečnice bývá tajným trumfem Novy v okamžicích, kdy jim teče do bot. Kupříkladu před několika týdny vedení televize sáhlo po Kristině protože potřebovalo nahradit Gábinu Partyšovou (42). Kloubková tvoří dvojici s Pavlem Svobodou (50) a údajně to zatím funguje víc než dobře. A díky Snídani je momentálně

Kristina vlastně vůbec nejobsazovanější moderátorkou co se TV Nova týče. Uvádí totiž rovněž večerní Televizní noviny a společenský magazín Život ve hvězdách. Se svými dalšími kolegy se navíc střídá v moderování pořadu Volejte Novu. Zdá se tak, že je Kloubková momentálně Borhyové minimálně vyrovnanou „soupeřkou“ v souboji o post klíčové moderátorky televizní stanice.

Kloubková je čím dál oblíbenější

A jelikož se o Kristině říká, že nepůsobí tolik „strojeně“ a je pokaždé jiná, možná je i momentálně ona právě tou, která dělá nejlepší čísla v rámci sledovanosti. „Kristýna je dávno populárnější než afektovaná Borhyová,“ má jasno jedna z televizních divaček.

Cítí, že ztrácí popularitu

Borhyová ale asi sama už nějakou dobu cítí, že je třeba, aby svou pozici na Nově posilovala. Možná i proto si nedávno „střihla“ menší roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Navíc se i mimo televizi věnuje jiným projektům a samozřejmě svědomitě plný své profily na sociálních sítích. Je jí totiž jasné, že pokud bude známá pouze coby moderátorka večerního zpravodajství, divákům se postupem času okouká. A proto je důležité, aby se objevovala i jinde a všem ukázala, že dokáže vypadat i jinak než u moderátorského pultu.

Bude své kolegyni škodit?

O tom, že má v Kloubkové konkurentku, už jistě tuší a jelikož je velmi ambiciózní ženou, jistě to nenechá je tak. Půjde ale snad své kolegyni drsně po krku a začne jí házet klacky pod nohy? A nebo proti ní snad dokonce poštve nějaké společné kolegy?

To nejspíš ukáže až čas. Je ale skoro jisté, že Lucie nyní bude muset opravu ukazovat to nejlepší ze svého moderátorského umu a bude si bude dát pozor na každou chybu. Klidně může stačit i jeden „přeřek“ a o své „výsostné“ postavení moderátorské jedničky může na Nově nenávratně přijít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden