Moje šťastná hvězda

Chystá se jí manžel utéct k milence?

Moje šťastná hvězda

Jejich dlouholeté manželství je pro spoustu lidí vzorem, ale očividně i oni řeší problémy. Herec VÁCLAV VYDRA (65) by byl asi nejradši, kdyby jeho žena byla jen doma.

Patří mezi nejstálejší páry českého showbyznysu. Herečka Jana Boušková (66), kterou můžete znát ze seriálu Ordinace v  růžové zahradě, se za svého současného manžela, herce Václava Vydru (66), provdala už v roce 2006.

Znala ho ale ještě dávno předtím, žili spolu 23 let, takže jejich vztah má skutečně dlouhé trvání. On jí nadbíhal a ona ho odmítala.

Pak se ale karta otočila a oni spolu skutečně začali randit. V poslední době se jim ale údajně příliš nedaří. Vydra se má chovat podezřele a snaží se, aby byla Jana pořád jen doma.

Šrouby v noze a zlomená žebra

Byl by údajně rád, kdyby víc odpočívala a starala se o své zdraví, které bylo v  minulosti vystaveno hned několika zkouškám. V minulosti si totiž Jana prošla

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden