Můj kousek štěstí

Chystá se na dovolenou s Felixem?

I notorický smilník má právo na druhou, třetí či kolikátou šanci. Královna dětských srdcí se zcela jistě rozvádět nechce. Podává ruku ke smíru, nabízí společnou rekreaci.

Zní to neuvěřitelně, ale Dagmar Patrasová (65) si zřejmě umí představit, že by strávila dovolenou s nevěrným manželem Felixem Slováčkem (78). „Přesné plány na léto ještě nemám, určitě ale chci hodně odpočívat,“ prohlásila tmavovláska. „Letní dovolené s Felixem bych se nebránila, ale nechávám tomu opravdu volný průběh.“

Kdyby byla soutěž o nejtolerantnější manželku, Dáda by se určitě umístila na medailové pozici. Ač měl její záletný saxofonista sedm let vychytralou milenku Lucii Gelemovou (38), jeho žena se stále přiklání k myšlence, že mlsnému kocourovi odpustí a manželství zachrání.

Rozvod je stres

Všechna čest, představitelka princezny Xénie z pohádkového seriálu Arabela je osvícená žena se starosvětskými ideály. Rozvod je pro ni nepřijatelný, dělení majetku ta nejhorší noční můra. „V našem věku nám to za to už skutečně nestojí,“ uvažuje.

„Rozvod, to je stres a problémy, a to ani já, ani můj manžel už nepotřebujeme.“ Přitom sama žije mnoho let v permanentním stresu, neboť její soukromé problémy se staly věcí veřejnou. Naučila se brát život takový, jaký je. „Ať si má Felix svůj život, já ho mám také. Důležité je, abychom se k sobě chovali slušně,“ říká moudře.

Velká naděje

Musíme doufat, že pokud se Dagmar a Felix skutečně odváží jet spolu na dovolenou,  budou se oba chovat co nejrozumněji. Pro hudebníka to znamená nepadat do výstřihů mladým ženám s bujným poprsím, a pokud možno ani je nezvat na dostaveníčko do lesíka, Dáda by se zase měla držet co nejdál od vinných sklenek.

Kdyby to dokázali, představovalo by to velkou naději do budoucna. Na těchto základech by manželství mohlo fungovat i dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden