Můj kousek štěstí

Chystá se nelítostná bitva?

Rozvod roku

Slíbili si věrnost a lásku, co rozdělí až smrt, teď je ale budou dělit rozvodoví právníci. Jak dlouho potrvá než jejich manželství zanikne?

Zpráva o krachu manželství muzikanta a nejkrásnější ženy světa se prohnala v prosinci médii jako lavina. Nikdo zprvu nemohl uvěřit tomu, že by tak perfektní pár mohlo něco ohrozit. Naopak, neustále se očekávalo, že Taťána Gregor Brzobohatý (34) a Ondřej Gregor Brzobohatý (38) oznámí, spíše radostnou novinku, a sice, že jsou v očekávání.

Na tomhle svatebním páru mohli všichni oči nechat. Teď je z toho pohledu bolí.

Žili šťastně až...

V očekávání možná dvojice je, ale čeká ji spíše rozvodové řízení. Přitom ještě loni v létě to vypadalo, že nemohou být šťastnější. Ondřej svou ženu po pětiletém manželství požádal znovu o ruku a při neformálním sňatku obnovili manželský slib.

Ani to ale nezaručilo ono slavné: „A žili šťastně až navěky!“ Jednalo se o poslední šťastné chvíle tohoto páru. „Máme už vlastní životy, od srpna víceméně žijeme každý sám,“ rozhodl se nakonec přiznat rozpad vztahu muzikant, jehož média začala bombardovat dotazy poté, co byl vyfotografován v přítomnosti jiné ženy, s níž si podle všeho dobře rozumí.

O Ondřejově tanečnici jistě brzy prosákne víc zpráv. Zřejmě u ní našel něco, co Táňa postrádá.

Za jejími zády?

S tanečnicí Zuzanou Pilnou (30) se Brzobohatý pravděpodobně sblížil během spolupráce na muzikálu Slunce, seno, jahody, který připravuje.

A zdá se, že u pohledné brunetky nalezl útočiště před rozpadajícím se vztahem s bývalou královnou krásy. A Taťána? Ta byla jeho novou blízkou známou podle všeho zaskočena stejně, jako ostatní čtenáři bulváru.

Ve hře je velký byt

„Jediné, co k tomu můžu říci, je, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo, a je to pro mě pochopitelně veliké zklamání,“ prohlásila pár dní poté, co se v novinách objevily snímky jejího manžela a tanečnice.

Taťána si navíc posteskla, že se svým mužem plánovala založit rodinu. Okolím bylo dvojici dříve vytýkáno právě to, že se do rodičovství nehrnou. Otáleli, otáleli, až modelce zbyly jen oči pro pláč a prázdná náruč.

Rozvodový kolotoč už se pravděpodobně roztáčí a je jasné, že dohra tohoto, dříve láskyplného, manželství, ještě jistě přinese mnoho zvratů. Prvním takovým by mohlo být vzájemné majetkové vyrovnání, které při rozvodových bitvách často budí vášně.

I tady je ve hře majetek, třeba velký mezonetový byt, jenž dvojice vlastní. Dokážou se manželé na všem rozumně a v klidu domluvit, nebo si budou házet klacky pod nohy? Skončí jejich manželství důstojně a brzy, nebo se schyluje k dlouhé a nelítostné bitvě? I tak končí pohádky...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden