Můj čas na kafíčko

Chystá se skončit s herectvím?

Nedávné veřejné úvahy, že se chystá rozjet kariéru popové zpěvačky, protože přece třetí místo v Českém slavíku není jenom tak, fanoušky Evy Burešové (28) dost překvapily.

Proč by házela hereckou kariéru přes palubu? Umělkyně sice před dvěma lety vyletěla jako kometa díky úspěšnému seriálu Slunečná, ale při vší úctě k ní žádné mimořádné herectví nepředvedla a následná role v ZOO k ní přišla díky snaze Primy navázat na Slunečnou, jiný důvod pro její obsazení nebyl.

Přemysl Forejt (35).

Seriálů už má dost?

Herečka jistý ústup ze slávy ve prospěch mladinké kolegyně ze ZOO Michaely Pecháčkové (18) okamžitě zaznamenala. A v kontrastu s poněkud unylou ZOO, jež není zdaleka tak úspěšná jako Slunečná, vyvstaly ovace, jež zažívala v populární pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Tady si připadá jako velká hvězda. A když se připočítá, že zpívat umí opravdu lépe než hrát, přestává být divné, že ji kariéra zpěvačky začala lákat víc.

Změna je na spadnutí

Podobné úvahy vede zpěvačka už delší dobu. A při vší zaláskovanosti do snoubence, televizního „chefa“ a restauratéra Přemysla Forejta (35), by si za jiných okolností jistě rozmyslela, zda uprostřed dobře placeného seriálu otěhotnět.

Jenže priority se jí prostě změnily. Ne že by do budoucna seriály odmítala, ale „nekonečný“ seriál jí přinesl filmových nabídek jen málo a žádné velerole. Zároveň jí podstatnou část příjmů přináší Instagram, který intenzivně zásobuje fotkami s bříškem.

Snoubenci se zase po dobách omezení rozjíždí jeho restaurace, zkrátka na televizi už přestává být závislá. Až se dítko narodí, bude to další hvězda internetu.

Zvládne showbyznys se dvěma dětmi?

Vypadá to, že se z televize vytratí a vrhne se na koncerty a muzikály. Už odzpívala řadu vystoupení s Václavem Noidem Bártou (41) i bez něho. Doteď ovšem tají, kdy porod čeká, zda to bude kluk, či holka, o jménu nemluvě.

A na rozdíl od prvního těhotenství se synem Nathanem (5) nešíří bionázory ani se nezdá, že by si znovu chystala mixér na nápoj z placenty. Jisté je, že ji čeká ještě přelomovější období než v roce 2017, kdy jí krátce po porodu utekl kytarista Michael Krásný (38)…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden