Moje sladké tajemství

Chystá Žilková svatbu s rockerem?

Moje sladké tajemství

Dlouho se bála dalšího vztahu. Teď je zase zamilovaná a otevřená novým možnostem.

Po rozvodu s nevěrným Martinem Stropnickým (67) se zdálo, že zlomená herečka ze seriálu ZOO už jinému muži šanci nikdy nedá. Vždyť sama Veronika Žilková (62) o Josefu Holomáčovi (64) dlouho hovořila jako o kamarádovi. Teď ale přišel zásadní obrat!

V poslední době po jeho boku jen kvete a stále častěji naznačuje, že snad po hořkých životních zkušenostech našla toho pravého. Veronika Žilková (62) dokonce shodila umělé vlasy a dala přednost přirozenosti. Jako by si nemusela na nic hrát a mohla být po mnoha letech sama sebou. A dost možná se také schyluje k velké události!

Obětoval se pro ni

Baskytarista ze skupiny Argema Josef Holomáč (64) obětoval pro Žilkovou celý svůj dosavadní život – rozvedl se a byl připraven

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden