Můj kousek štěstí

Chystá se vlézt do chomoutu?

Prý není nač čekat

Když se daří, tak se daří. To rčení se teď dá skvěle aplikovat na život moderátora Honzy Dědka (50).

Jeho pořad 7 pádů Honzy Dědka diváci milují. Navíc je jeho hlavní protagonista už víc než rok šťastně zadaný. A jak to tak vypadá, mohlo by být ještě líp. V souvislosti s moderátorem se totiž začínají zmiňovat očekávané důležité životní kroky, jako je především svatba a potomstvo.

Nač čekat?

Není třeba podotýkat, že na takové plány má, vzhledem ke svému, ne úplně nízkému, věku, nejvyšší čas. S přítelkyní Terezou (42), která pracuje v bance, se seznámil v únoru loňského roku a poděkovat za to mohou svým psům, kteří se začali prát přímo uprostřed pražské náplavky.

Kdo je seznámil? Ona má černou fenu Vanilku, on bílou Karlu.

Od té doby Dědek jenom září a na účet své milé nešetří komplimenty, sám nedávno přiznal, že doufá, že jim to vydrží minimálně navěky. Vypadá to tedy, že po letech čekání konečně našel tu pravou. Je svatba a zakládání rodiny už na spadnutí?

Vypadá to, že ano. Minimálně, co se potomků týče. „Je nám, kolik nám je, takže tam není úplně na co čekat,“ přiznává moderátor, že o dětech se s partnerkou už bavili.

Osm let a konec

I svatba se zdá jako otevřené téma, i když s ní to prý zatím není tak horké. Ačkoli Dědkův pořad se přes léto bude natáčet na zámcích a hradech napříč republikou, možná tedy dvojice ještě chytne inspiraci na velkolepou veselku.

Krásná Tereza se dokonce nechala slyšet, že předpokládá, že si její partner nějakou tu lokalitu vyhlídne. Ostatně, nebyla by to jeho první svatba. Manželství už si vyzkoušel s baletkou Adélou Pollertovou (45), vydrželo ale jen osm let a v roce 2017 skončilo rozvodem.

Snad se současnou partnerkou zůstane déle. Vymění si si snubní prstýnky ještě v letošním roce?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden