Můj kousek štěstí
Chystá se Ljuba Krbová vyměnit manžela?
Riskantní svoboda
Chystá se Ljuba Krbová vyměnit manžela?

Hvězda a stálice seriálu Ulice je žena činu. Nebojí se žádného dobrodružství. Možná i na úkor vlastního manželství.

Ljuba Krbová (64) má sociální sítě plné zvířátek a míst po celé planetě, které navštívila. Její vášní je fotografování. Pro dobrý snímek je ochotna dost riskovat.

Otázka ale je, jak to má s manželem. Tam už to podle spekulací zdaleka tak žhavé není. Vlastně by to mělo logiku, že ho vyměnila za zábavu.

Dělá to po svém

Spisovatel Ondřej Neff (77) je sice ve formě, ale věk nezastaví. Herečka se tím podle všeho nejprve trápila. Prý si přála, aby ji partner na cestách i nadále doprovázel.

Pak to ale podle všeho hodila za hlavu a dělá si věci po svém. Na jednu stranu je fajn, že to Neffovi nevadí a nechává jí volnost.

Neffa si herečka vzala v roce 2008, dosud působili jako stabilní a šťastný pár.

Na stranu druhou to je ale asi pro Krbovou dost ubíjející. Někteří její známí tvrdí, že by si měla najít někoho mladšího.

Někoho, s kým by si mohla o svém koníčku nejen povídat, ale také by ho mohli společně sdílet v praxi. To s Neffem podle všeho nehrozí. A vidina zlepšení je nereálná.

Má povolení?

Manžel by asi nebyl proti, kdyby si našla kamaráda. Ovšem je otázka, jak dlouho by zůstalo jen u přátelství. Krbová stále vypadá dobře.

V Ulici si prý velmi dobře rozumí s Jiřím Štréblem (64). Někteří jejich kolegové tvrdí, že jsou buď kamarádi „až za hrob“, nebo mezi nimi prostě musí něco být.

Jiřího Štrébla, který v Ulici hraje svérázného Miloše, diváci milují. Rozumí si s ním i Krbová…

Podle některých spekulací by herečka mohla mít povoleno sem tam se „odvázat“ s někým jiným. Některým manželům to prospívá. S Neffem přitom Krbovou spojuje mnoho.

Bohužel i krutá vzpomínka na jednu obrovskou tragédii. Letos tomu bylo patnáct let, kdy spisovatelův zeť zavraždil jeho dceru Irenu (†28). Uškrtil ji kabelem od videa.

Šlo o chladnokrevný, promyšlený čin. Ani po mnoha letech členové rodiny nezapomněli na hrůzy, které spolu tehdy prožili. Herečka v jednom rozhovoru řekla, že čas bolest pouze zmírní, ale rána zůstane navěky.

Má její velký obdiv

Také přiznala, že svého manžela obdivuje za to, jak se s něčím tak hrozným coby otec vypořádal. Nef­­­f je bezesporu charakterní muž, jakých není mnoho, Krbová to ví zcela jistě.

Obdiv a respekt mohou vztah tmelit lépe než vášeň. A vlastně to není vůbec málo, pokud to tak sama v sobě nastavila.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz