Moje šťastná hvězda

Chystá se vyměnit manžela za kolegu?

Moje šťastná hvězda

V seriálu se kolem Lindy Rybové motá velmi sympatický muž, se kterým je jí dobře. Jaké to bude mít dopady na její manželství?

Často se stává, že manželství po letech pomalu ztrácí jiskru. A bohužel to vypadá, že je to případ DAVIDA PRACHAŘE (62) a LINDY RYBOVÉ (62). Využije toho Lindin kolega ze seriálu Ulice?

Na první pohled to vypadalo, že manželství Lindy Rybové (45)Davida Prachaře (62) je idylické. Jenže Linda Rybová naznačila, že to tak není.  Hvězdu Ulice prý trápí především to, že je doma v jednom kole, ale pochvala nebo uznání nepřichází ani od jejího muže, ani od dětí.

Vůbec si nevěří

Herečka pak podle svého okolí následně bojuje s pocity méněcennosti. Jenže místo toho, aby ji manžel utěšil, jeho postoj k ní to celé jen zhoršuje. „Trpím vedle něj depresemi, že jsem k ničemu, nic nestíhám a mám málo energie,“ přiznává Rybová otevřeně.

Není divu, že křehká herečka touží po tom, aby měla vedle sebe někoho, kdo jí bude

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden