Moje sladké tajemství

Chystá se vyměnit muže za jiného?

S ice vypadá skvěle a mnozí by jí mohli v tomto ohledu závidět, ovšem Daniela Šinkorová (46) naopak dlouhodobě trpí pocity méněcennosti a nedostatkem sebevědomí, které se na ní negativně podepisují. V tomto ohledu jí nedokáže evidentně pomoci ani manžel Ladislav Polák (53) a stává se tak, že ji jakýkoli neúspěch dokáže úplně vykolejit.

Hodně smutná byla například, když vypadla hned na začátku taneční show StarDance, právě v těchto okamžicích se cítila úplně zbytečná a nejraději by se v tu chvíli zahrabala pod zem. Problémem Daniely je především neustálá touha hledání lepšího sama sebe.

I kvůli tomu se stala herečkou, protože chtěla alespoň na chvíli zapomenout na svůj život a užívat si toho, že je někým jiným. Dokonce se nedávno svěřila, že v životě touží po něčem novém a stále má pochybnosti, zda život žije správně.

A jelikož o svém manželovi vůbec nemluví a není s ním viděna ve společnosti, nahrává to dohadům, že není ani spokojená ve svém osobním životě a nejraději by udělala i změnu co se týče životního partnera.

Nemusí se však bát, že by neměla z koho vybírat. O nápadníky jistě nemá nouzi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden