Moje sladké tajemství

Chystá se znovu do televize!

Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (63) prozradila své tajemství, že připravuje nový televizní pořad! Bližší informace však prozatím neodhalila. Není to ale prý jediná pracovní příležitost, která jí byla nabídnuta.

Sdělila, že v rozhlase připravuje dvě nové hodinové relace. Proč se tak najednou žene po penězích? Žebrá o nové zakázky Šušká se o tom, že má prý poslední dobou Pawlowská problémy uhradit všechny své výdaje a především chod domácnosti.

Netají se totiž svým obrovským sídlem nedaleko břehu Vltavy, které je ale určitě dost finančně nákladné. Dokonce nedávno sdělila, že by se ráda chytila nějakého nového pořadu v televizi. Je očividné, že tedy někoho uprosila natolik, že jí bylo umožněno si vydělat slušný balík peněz.

Dochází jí rezervy Asi si Halina zvykla na velký přepych, který ale nyní nemá z čeho uhradit. Kdysi jí vynášel pořad Banánové rybičky, díky němuž se proslavila a prý ji i dlouho živil. Zdá se, že je teď v koncích a potřebuje nabrat kšefty, aby byla znovu za vodou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden