Můj kousek štěstí

Chystá se zpívat ukolébavky?

Když to nebude falešně, rádi ji uslyšíme i zpívat

Bez blonďaté stálice se širokým úsměvem by si řada z nás neuměla představit večerní zprávy. Už třiadvacet let Lucie Borhyová (44) promlouvá skrze obrazovku spolu s parťákem Reyem Korantengem (47).

Zdánlivě nerozlučné moderátorské duo se ale nyní může otřást v základech. Zdá se totiž, že si zprávařka brousí zuby na kariéru ve zcela jiném oboru. Je za těmi změnami nová situace v soukromí?

Do kumštu!

Že si sem tam zkusí třeba profesi herečky, na to už si veřejnost zvykla. Mihla se v Ordinaci v růžové zahradě, a občas si zahraje v nějakém tom hudebním klipu. Zpestření pracovního stereotypu si zjevně užívá. Míří ale ještě dál – do branže hudební. Zpěvák Michal Kindl (33) pro ni totiž napsal píseň. A Borhyová? Nodolala!

„Vyzkouším si být zpěvačkou,“ tetelí se. Znamená to snad, že se chystá dát vale zpravodajství a kolega Koranteng si má za ni po tolika letech hledat náhradu? To by pro něj jistě byla rána pod pás.

Zanedlouho budou s Rayem 23 let.

O zpěvu se v souvislosti s moderátorkou už hovoří dlouho. K duetu ji přemlouval i zpěvák Štefan Margita (65) a několikrát prý odmítla účast v show Tvoje tvář má známý hlas. Nyní možná své názory přehodnocuje.

Její písnička však má být laděna vánočně, a tak si na ni budeme muset ještě počkat. Zatím ale nevylučuje ani to, že by u jedné písně neskončilo. „Uvidíme,“ říká s potutelným úsměvem.

Přece jen dvacet tři let na jedné pozici, to už je dlouhá doba. V dnešní době by se dalo říci téměř rarita. Nikdo by se proto nemohl divit, kdyby už potřebovala nějakou tu pracovní změnu.

Další změny?

Nebo přijde dříve změna životní? Dle všeho by se nebránila třetímu potomkovi, kterého by jistě uvítal i její o deset let mladší partner Michal Smečka (34). Kariéra zpěvačky, moderátorky nebo mateřská? Lucie má, zdá se, na výběr.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden