Můj kousek štěstí

Chystá svatbu a založení rodiny?

Záhadný tajnůstkář!

Patří mezi naše nejpohlednější herce a podle mnohých divaček je dokonce největším krasavcem nového seriálu ZOO. Ovšem dámy pozor, zdá se, že brzy už z něj bude ženatý muž, či dokonce taťka od rodiny.

Robert Urban (35) v ZOO ztvárňuje Petra Kříže, soudce a starostlivého otce dvou dětí, ale také vdovce, chyceného do spárů pořádné semetriky. V osobním životě má ale v lásce podstatně větší štěstí. Už čtyři roky žije po boku jedné přítelkyně a nyní vše nasvědčuje tomu, že by z ní brzy mohl udělat i manželku.

Už čtvrtým rokem patří jeho srdce krásné Andree. A nehodlá to měnit.

Další krok

Herec, který se k současné popularitě vyšvihl rolemi v seriálech První republika, Ordinace v růžové zahradě a nyní v novince ZOO, prozradil, že ve svém životě by možná rád udělal další krok. Uvažuje o založení rodiny, i když jasně se zrovna nevyjadřuje.

Říká, že to téma nechává plynout. „Bůh nebo ten, kdo je nad námi, ví, jak to všechno dopadne,“ říká teatrálně. Nebrání se prý ničemu, přece jen už je mu pětatřicet. „Už je možná na čase, udělat nějaký další krok.“ Robert Urban tvoří pár s krásnou Andreou Kheilovou (27), profesionální tanečnicí.

Co na to partnerka?

Herec si je vědom, že rozhodnutí o založení rodiny nezáleží jen na něm. Můžeme však jen tipovat, zda jeho partnerka, bývalá reprezentantka v moderní gymnastice, má na toto téma podobný názor.

Přece jen, mladé ženy v dnešní době s těhotenstvím zrovna nechvátají, zejména když vykonávají takovou profesi, při níž je důležité udržet si postavu a dobrou kondici, jakou Andrea nepochybně má.

Mladému páru to ale, dle všeho, skvěle klape a vzhledem k tomu, že i začátek vztahu prý vzali hopem a prakticky ihned spolu začali žít, můžeme čekat, že si ani s dalším životním krokem dlouho lámat hlavu nebudou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden