Můj kousek štěstí

Chystá svatbu s Holomáčem?

V téhle rodině jsme zvyklí na ledacos, pompézní veselkou by herečka asi ani nepřekvapila...

Vypadá to, že Josefa Holomáče (63) konečně vzala na milost, možná jí ho bylo líto. Vždyť rocker se tak snažil, aby byl víc než jen kamarád, za kterého ho věčně označovala.

Teď se povídá, že si Veronika Žilková (62) konečně uvědomila, že by mohla nakonec zůstat sama, pokud ho bude i nadále odmítat. Po všech útrapách, které jí přichystal nevěrný exmanžel Martin Stropnický (67), se asi není čemu divit, že do nové lásky nechtěla skočit po hlavě.

Holomáče nazývala jen kamarádem, teď přiznala, že spolu randí.

Teď ale nejspíš mění názor. Chlubí se společnými fotkami a zdá se, že jim to klape. Začíná se špitat, že by mohla znovu plánovat svatbu. Možná ji inspirovala dcera Agáta Hanychová (38), která si před pár týdny vzala Mirka Dopitu (39).

Žilková nedávno navštívila kadeřnický salon, nechala si udělat nový účes, jako by se chystala na nějakou slávu. Holomáč by podle mnoha informací nebyl proti veselce, prý dělá vše pro to, aby si Žilkovou udržel.

Zařídil dovolenou na Kanárských ostrovech, kde se dle všeho staral o romantiku. Zkrátka dává herečce pocit, že odmítnutí by si mohla vyčítat do konce života.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden