Můj kousek štěstí

Chystá vdavky kvůli penězům?

Své jméno na jeho domovní schránce nemá, čili pro poštu chodí do svého bytu, ale jinak jsou spolu.

Konečně se dočkala. Herečka Jitka Sedláčková (61) už víc než rok není sama. A narazila vskutku na milionového partnera!

A dokonce mluví i o svatbě. A nejen o ní. Jakou roli v jejím svatebním plánu hraje fakt, že její milý nemá zrovna hluboko do kapsy?

Zazobaný gentleman

Láska kvete v každém věku, říká se, a herečka ze seriálu ZOO toho budiž důkazem. Na prahu šedesátky se zamilovala do restauratéra Pavla Töpfera (73) a od té doby ji zdobí spokojený úsměv. Aby ne.

Na muže ve svém životě příliš štěstí neměla a po nepříjemném rozchodu v roce 2017 jí dlouho trvalo, než našla dalšího chlapa pro život. Tentokrát ale udělala terno! Bratr herce Tomáše Töpfera (71) ji prý okouzlil svou noblesou a galantností, a Sedláčková o něm s úsměvem říká, že je jako novodobý Oldřich Nový (†83).

Zdůrazňují, že zejména na poli erotiky jim to klape.

Zkrátka gentleman za každých okolností. To ale nejsou jeho jediné nesporné kvality, které mohou ženy přitahovat. Jako úspěšný restauratér je totiž tento gentleman podle všeho za vodou.

O čemž svědčí už jen to, že si přímo z Řecka nechává dovážet čerstvé ryby, které s partnerkou milují. A třeba pro kvalitní cigarety, prý pravidelně cestuje do Německa. Pan Töpfer si zkrátka žije na vysoké noze a takový život by herečka jistě brala.

Odvážný vtip

Už se prakticky nastěhovala i do jeho velkého domu, a dokonce kvůli němu mění i své zásady. Sama o sobě říká, že je celoživotní solitérka a odpůrkyně manželství, kvůli tomuto muži je ale prý ochotna učinit výjimku. To musí být láska jako trám.

Nebo? „Já si ho vezmu jen tehdy, až na mě přepíše svůj milionový majetek,“ nechala se nedávno slyšet Jitka. A my můžeme jen doufat, že toto odvážné tvrzení není nic jiného, než svérázný humor, jímž je pověstná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden