Můj čas na kafíčko

Chystá Vilhelmová s Dykem utajenou svatbu? Je na cestě čtvrté dítě?

Když se nechala přemluvit do show Tvoje tvář, nevěděla, že tři měsíce téměř neuvidí své tři syny! Co plánuje dál?

Jsou jako voda a oheň! Herečka Táňa Vilhelmová (38) a idol dívčích srdcí Vojtěch Dyk (31) už dokázali všem pochybovačům, že to spolu myslí vážně! Teď se možná po šesti společných letech přece jen rýsuje další krok! Řekne konečně Táňa Vojtovi „ano“?

Rozhodně ví, jak na to! Známá herečka Tatiana Vilhelmová (38) všechny překvapila jako zpěvačka a showmenka v populární soutěži Tvoje tvář. Není sice jedna z těch, co by měli do puntíku naplánovaný svůj život, ale přesto si umí v životě i ve vztahu udávat tempo a taky si pořádně dupnout! Osmileté manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem (42) jí sice nevyšlo podle jejich představ, ale útěchu našla v náruči sexy idola dívek, zpěváka Vojty Dyka (31). Tomu pak za dva roky porodila syna Aloise (4). Čas tedy určitě neztrácí. Co bude další krok? A proč doteď na Vojtovy žádosti o ruku nereagovala?

S bývalým manželem si při výchově synů vycházejí vstříc.

Žádost o ruku považuje za vtip

Velkou životní výzvu v podobě účinkování v Tváři má úspěšně za sebou. Zvěsti o tom, že temperamentní herečce porota nadržovala nebo že nebyla v kolektivu ostatních soutěžících zrovna dvakrát oblíbená už jsou ty tam. Vrhne se teď pro změnu na něco dalšího? Jak by se tvářila na to, kdyby před ní romantik Vojta poklekl a chtěl si ji vzít za svou zákonitou manželku? „Žádost už přišla několikrát, ale nikdy jsem si nebyla jistá, jestli je to vtip, nebo to myslí vážně,“ prozradila herečka. O sedm let mladší Vojta se tak bude muset hodně snažit, aby Táňa konečně souhlasila. I když je jí určitě jasné, že by si to s ní okamžitě a bez váhání hned vyměnily celé zástupy Vojtových fanynek, Táňa ale nikam nespěchá. Na vdavekchtivé ženy má totiž jasný názor. „Jsou samozřejmě takové, které o své muže tak strašně pečují, usilují a ovládají je, že je úplně vypelichají. Ale někdy si za to můžou oni sami,“ svěřila se svérázná herečka. Jak dlouho bude odolávat?

Největší kritik je maminka

To, že se Táňa rozhodla vystupovat v Tváři překvapilo její fanoušky i vlastní rodinu. Když herečka tuhle novinu volala své mamince Karle Winklerové (62), vyslechla si spíš politování než povzbuzení. Maminka jí prý dost natvrdo řekla, že to sice možná bude velká ostuda, ale nebude první ani poslední, takže to určitě přežije! Táňa ale tuhle ostrou rodinnou kritiku bere s rezervou. „Bez toho jejího popichování bych možná nebyla tam, kde jsem teď,“ přiznává s nadhledem. Maminka Karla ale na druhou stranu udeřila hřebíček na hlavičku, protože i na první pohled sebevědomá Táňa v prvních dílech poněkud znejistila. Dobře ale ví, že má ve své mámě velkou podporu, ať udělá cokoliv. A stejně to má i se svým partnerem Vojtou. Ten sice zpočátku jenom zíral na Tánina ztřeštěná čísla, ale nikdy nechyběl v hledišti, aby ji podpořil a povzbudil. Dokonce s Táňou stál dvakrát po jejím boku na pódiu. Nejdřív jako kanadská zpěvačka Céline Dion (49) v duetu s Táňou, jako Barbrou Streisand (75). A podruhé rozjel divoký song s Táňou, převlečenou za Ciaru (31) jako Justin Timberlike (36). Jejich erotické jiskření při tanci a svůdné Tániny pohyby, kdy se vlnila kolem Vojty, ukazuje, že ti dva mají zesi sebou pořád to správné erotické dusno!

Na čtvrté dítě neříká NE!

Vypadá to tak, že se vztah známé dvojice začíná zase posouvat dál. Donedávna ještě sice Táňa tvrdila, že posledních dvanáct let svého života strávila jen těhotenstvím nebo kojením všech svých třech synů. A že se Vojta v dohledné době rozhodně dalšího potomka jen tak nedočká. Ale hereččiny synové z předchozího manželství, starší František (11) a mladší Cyril (8) jsou už velcí kluci, které Táňa vychovává k samostatnosti. Také nejmladší Lojzík už nevyžaduje plnou maminkovskou péči. Změnila snad proto na možnost mít čtvrté dítě dominantní herečka názor? „Dovedu si to představit. V tom je moje fantazie opravdu veliká, takže neříkám ne,“ odpověděla Táňa na otázku, zda by si do své domácnosti plné chlapů mohla pořídit ještě třeba malou roztomilou culíkatou holčičku. Tak se necháme překvapit, co hvězdný pár stihne první! Bude dřív velká svatba nebo další miminko?

Karla Winklerová a Petr Vilhelm.

Proč své mámě zatajila vlastní rozvod?

Se svou maminkou si je v mnohém velmi podobná. A to nejen větším nosem a širokou pusou od ucha k uchu, ale hlavně povahově. To je možná ten hlavní důvod, proč se Táňa s některými věcmi jedné ze svých nejdůležitějších osob v životě raději nesvěřuje. Maminka Karla se pak nejednu ožehavou informaci o své dceři prý dozvěděla až z médií. A nejde o žádné drobnosti. V době, kdy šli od sebe s jejím manželem Pavlem to mělo přesně takový průběh! „Máma o tom vůbec nevěděla. V té době žila s přítelem v Jihoafrické republice. Nebýt médií, možná bych jí to celé řekla až někdy při další návštěvě,“ přiznala Táňa. Nakonec prý stejně musela kápnout božskou a celá situace ohledně vysvětlování byla ještě komplikovanější. Kromě toho, proč se rozhodla opustit svého muže, tak musela ještě řešit, proč to mámě hned neřekla. Přijde Táňa do budoucna na nějakou novou taktiku, jak z podobné šlamastyky vybruslit? Co třeba až jí bude muset oznámit, že se bude znovu vdávat? Nebo to nechá na Vojtovi?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden