Moje sladké tajemství

Chystají svatbu?

Po čtyřech letech skrývání se konečně moderátorka Lucie Borhyová (42) nebojí ukázat po boku mladšího přítele Michala Smečky (32). Stalo se snad něco, co jí dodalo potřebnou jistotu?

Skoro to vypadá, že moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (42) je jen věčnou snoubenkou, která k oltáři nikdy nedojde. Jenže se šušká, že to by se brzy mohlo změnit. A tomu, že se v jejím vztahu s podnikatelem Michalem Smečkou (32) něco pohnulo, odpovídá i její proměna v chování.

I když jsou maskovaní, každému je jasné, o koho jde

Dříve se Lucie velmi bránila se s partnerem kdekoliv ukázat a fotky s ním zásadně nezveřejňovala, což její okolí vysvětlovalo tím, že prý se bojí ponížení v případě, že by jí tenhle vztah znovu nevyšel. Jenže teď se svým fanouškům pochlubila zamilovanou fotkou, kde je dvojice spolu.

Udělal snad Michal něco, co ji utvrdilo v tom, že jejich vztah má budoucnost? Podle vlastních slov by se Lucie žádosti o ruku, která by v jejím případě byla už čtvrtá v pořadí, rozhodně nebránila. A tentokrát už by snad mohlo konečně dojít i na tu vytouženou veselku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden