Můj čas na kafíčko

Chystají svatbu kvůli těhotenství?

Můj čas na kafíčko

Kápl konečně stárnoucí a zklamaný donchuán Jakub Prachař na tu pravou? A bude mu Sára věrná? A je to láska, nebo jenom okouzlení?

Neexistuje žádná statistika, kolik hereckých párů, jež k sobě zahořely během natáčení, vydrží a kolik se jich rozpadne. Ale jisté je, že proti lásce Jakuba Prachaře (38) a Sary Sandevy (24) hovoří několik faktorů. Co má ten chlapík dělat, aby zase nedopadl jak sedláci u Chlumce?


Nadaný herec a zpěvák už několikrát prokázal, že umí zdařile zaútočit na nejvyšší mety, mezi jeho známostmi byly samé krasavice a vesměs holky od filmu a ze showbyznysu a ani krásná bruneta Sara Sandeva (24) není výjimkou.

Proč ho ale opouštějí, resp. jsou mu nevěrné? Není problém v tzv. Kotkově syndromu, tedy že když pomine chvíle okouzlení z vtipnosti a chlapecké mentality, přijde u jeho lásek vystřízlivění, že se nechová jako chlap a je tzv. příliš hodný a zároveň odmítá dospět a hrát roli autority?

Na mladinkou Saru Sandevu to letos při natáčení Dvojky na zabití nepochybně zahrál výborně, takže jí nečinilo žádné potíže poslat k vodě (už podruhé během čtyř let) svého dosavadního partnera, fešáckého fotbalistu Václava Černého (24), který válí ligu v Holandsku a s nímž se rozešla po telefonu – „čutálista“ zjevně všemi mastmi mazanému, a hlavně vtipnému herci, který Saře ukázal přece jenom jiné duševní obzory, nemohl konkurovat.

Potud normální život. Má ale jejich vztah do budoucna vzhledem k věkovému rozdílu šanci na

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden