Můj kousek štěstí

Chytnou Vydrovi saze?

Můj kousek štěstí

Jak dlouho budou hrát své představení o věrném manželství? Jejich cesty se rozcházejí. On tráví stále více času u koní a ani si nevšiml, že jeho žena zrovna těžce stůně!

Od toho tu partner je, aby se postaral, pomohl, když se dostaneme do potíží. A když přijde problém dokonce zdravotní, musí i otrlého člověka zamrzet, pokud je k němu jeho partner lhostejný. A přesně tahle ošklivá věc se Janě Bouškové stala. Koncem roku se nakazila koronavirem a třebaže neskončila v nemocnici, průběh měla těžký.

Ležela doma v horečkách, zatímco její manžel Václav Vydra (65) si nákazy prý téměř nevšiml. To muselo hodně zabolet! Herečka už nedokázala držet úmluvu, že se budou před národem tvářit jako šťastný pár, a přiznala, že měla skoro všechny příznaky a

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden