Můj kousek štěstí

Chytře promyšlený humbuk?

Ať to na nás hrají, nebo ne, jedno je už teď jisté: Čtenáři bulváru budou mít chvíli o zábavu postaráno...

Pokud chtěli šokovat, pak se jim to rozhodně povedlo. Potvrzením svého vztahu si vysloužili řadu titulních stran a velký mediální kolotoč. Něco tady ale stále nesedí.

Tenhle nový pár českého showbyznysu zaznamenala snad celá republika. Když Agáta Hanychová (37) potvrdila, že chodí s Jaromírem Soukupem (53) z Televize Barrandov, jistě tím mnoha lidem vyrazila dech.

Že se bývalá modelka, která po zpackaném manželství s Jakubem Prachařem (38) střídá partnery co pár měsíců, dá dohromady s o tolik starším, majitelem televize, nikdo nečekal. Dvojice je to od pohledu podivná a jejich vztah budí přinejmenším řadu pochybností. Změnili snad oba náhle svůj vkus?

Vzpomeňme jen na Soukupovy bývalé partnerky. Ať už to byla Kateřina Brožová (54), s níž žil šest let. Nebo Tereza Mátlová (46), s níž byl pár měsíců.

Tyto ženy měly společnou minimálně jednu věc, samozřejmě krom blond barvy vlasů: Obě to jsou dámy. Dá se totéž říct o skandály zmítané brunetce Hanychové?

Změnila názor?

A stejně tak bychom to mohli vzít z druhé strany. V poslední době se dcera Veroniky Žilkové (60) obklopovala spíše mladšími partnery než je ona sama. Dokonce se začátkem června vyjádřila tak, že jí starší muži nevoní.

„Mně přijde, že starý chlapi strašně smrděj, že od čtyřiceti výš smrdí zatuchlinou,“ prohlásila nekompromisně. A za pár dní si nabrnkla o šestnáct let staršího chlápka.

Právo na kousek štěstí

Jiskra měla přeskočit, když Agátu Soukup pozval do jednoho ze svých pořadů. Hanychová na natáčení dorazila s pořádným výstřihem a v minisukni, a pan moderátor na ní mohl oči nechat. Koktal, pochleboval jí a culil se jako měsíček. A to zřejmě stačilo. Čtrnáct dní nato potvrdili vztah.

Vyšly první snímky, kterak si dvojice vyměňuje něžnosti na letišti. A následně společně frnkli na první společnou dovolenou k moři. „Každý má právo na kousek štěstí, včetně mě a Agáty,“ komentoval podnikatel, který sám sebe nazývá „králem bulváru“.

Je to jen hra?

V bulvární sféře se pohybují oba jako ryby ve vodě, je jasné, že minimálně toto mají společné. A tak se nabízí otázka, zda je právě stejná skutečnost nesvedla dohromady. Je snad jejich vztah jen chytře promyšlená hra, jak vyvolat mediální humbuk a vytěžit z něj co nejvíce?

Veřejnost se dělí na několik táborů a každý si o téhle divné lásce myslí své. Nechme uplynout pár týdnů a zkusme jim ten bezelstný čistý cit věřit. Ať je taky nějaká psina...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden