Můj čas na kafíčko

Cikánský horoskop

Dvanáct znamení cikánského horoskopu má původ v předmětech, které měly pro dávné čaroděje, věštce a vykladače budoucnosti až magické vlastnosti. Do dnešních dnů si toto umění vidět do budoucnosti předávají i dnešní romové. Jaké znamení je právě to vaše? Co všechno vám dává do vínku? Co o vás říká?

SEKERA (22. 11.‒21. 12.)

Sekery stály v předních liniích každé revoluce či povstání a horlivě se bily za svobodu pro každého. V nitru jste horlivá zastánkyně svobody a mstitelka bezpráví. Máte odvážného ducha, otevřenou mysl a milujete nové výzvy. Dík své přizpůsobivosti se cítíte všude jako doma a nemáte problém zapadnout.

PODKOVA (22. 12.‒20. 1.)

Lidé narození ve znamení Podkovy jsou senzitivní a mají šestý smysl, když hrozí nebezpečí nebo ztráta. I když dokážete druhé výborně odhadnout, trvá vám dlouho, než někomu začnete věřit. I přesto, že máte velmi vyvinutou empatii a Jste velmi zodpovědná a co jednou začnete, také vždy úspěšně dotáhnete do konce.

KALICH (21. 1.‒19. 2.)

Jste zcela otevřená a umíte snadno navazovat kontakty. Nejste naivní a nenecháte se jen tak zranit. Díky své vlídné povaze máte kolem sebe spoustu přátel. Oplýváte selským rozumem a umíte najít cesty ze zdánlivě neřešitelných situací. Budujete vztahy na celý život a vyžadujete v nich věrnost a oddanost.

KAPLE (22. 2.‒20. 3.)

Kaple jsou rozené romantičky a nebývá pro ně vůbec snadné najít si partnera. Toho potkáte ale až v pozdějším věku, kdy pochopíte, že musíte ze svých nároků slevit. Jste citlivá, oduševnělá a často a rychle se zamilováváte do nových lidí, které si idealizujete. Když vám pak spadnou růžové brýle, vaše zklamání je fatální.

DÝKA (21. 3.‒20. 4.)

Dýky rády stavějí vztah na důvěře. Metody cukru a biče se od vás v žádném případě nikdo nedočká. Máte silnou vůli a byla jste zrozena k tomu, abyste se stala vítězkou ve všem, co si zamanete. Jste emočně stabilní a nesnesete, aby vámi někdo manipuloval. I přes svou energickou a tvrdou povahu umíte jednat s citem.

KORUNA (21. 4.‒20. 5.)

Koruny jsou milujícími partnery a nemají sklon k nevěře. I přesto, že uvnitř vroucně milujete, máte problém vyjadřovat city. Jste elegantní, vznešená a oplýváte kouzlem osobnosti. Díky své disciplinovanosti se nedostáváte do velkých vztahových hádek. I když se občas chováte jako nudný patron, je na vás spoleh.

SVÍČKA (21. 5.‒20.6.)

Svíčkám je přisuzována inteligence a bystrost. Snadno se učíte novým dovednostem a máte přirozenou zvídavost. Jste mistryní manipulace, ale ne proto, že byste byla zlá. Ráda se setkáváte s novými lidmi, ze kterých si snadno děláte přátele. Přestože působíte jako věčné dítě, dobře víte, co chcete a jak toho dosáhnout.

KOLO (21. 6.‒21. 7.)

Jste opravdovou přítelkyní a pro své blízké byste se rozkrájela. Jste velmi emotivní, náladová, ale to je často způsobeno vaší silnou empatií vnímat nálady lidí kolem sebe. I přes velkou náladovost je život s vámi pohádkou. Jste obětavá, často žárlivá, ale milující partnerka a pěstujete vztahy na celý život.

HVĚZDA (22. 7.‒22. 8.)

Záříte stejně, jako hvězdy na obloze. Jste bezprostřední, okouzlující a býváte vždy středem pozornosti. Jako byste se narodila na šťastné planetě. Ve skutečnosti je to ale vaše nezkrotná energie a neschopnost nečinně sedět, co vás neustále žene dopředu a pomáhá vám pokořit stále nové výzvy.

ZVON (23. 8.‒22.9.)

Zvony jsou symbolem disciplíny, poslušnosti a zodpovědnosti, a to jsou i vaše vlastnosti. Vše zdárně dotahujete do úspěšného konce. Od svého okolí očekáváte stejné nasazení. Snadno tak sklouznete ke kritice, která rozhodně není příjemná. Jste zodpovědná a milující, a umíte také dát lidem velkou dávku svobody.

MINCE (23. 9.‒22. 10.)

Milujete život se vším, co vám přináší, a dokážete si ho užívat. Jste rozená optimistka a v lidech vidíte to nejlepší. Bez problémů nabídnete pomocnou ruku, aniž byste za to něco očekávala. Ráda o druhé pečujete a vždy znáte správná slova, co říct. Díky své laskavé povaze jste pokaždé miláčkem společnosti.

NŮŽ (23. 10.–21.11.)

Nůž je spojen se silou, životem a smrtí. Lidé narození ve znamení nože jsou temperamentní a silní. Někdy působí vychytrale a tajemně. Mají analytické myšlení a snadno pochopí, co se kolem nich děje. Mají silnou touhu proniknout do nitra veškerých problémů.V lásce jsou nesmírně smyslní a někdy svou vášeň zneužívají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden