Můj kousek štěstí

Čím dál smutnější

Taková hezká, přitom stále bez partnera. Štěstí v práci, neštěstí v lásce – to se v případě Daniely Písařovicové (42) skutečně vyplnilo. Možná že svědomitá moderátorka pracovala příliš tvrdě a věnovala kariéře veškerý svůj čas.

A muži neradi sedí doma na zadku, pozorují hodinové ručičky a čekají, až se veleúspěšná partnerka vrátí ze zaměstnání. „Lidé vás hrozně rychle odsoudí za to, že nemáte ve svém věku partnera. Ale partner není houska na krámu,“ posteskla si půvabná tmavovláska. Toho pravého stále nenašla, a přitom se mu snaží jít naproti.

Daniela moderuje prestižní společenské akce, ale to teď není její hlavní cíl.

„Ale možná že čím víc tomu chodíš naproti, tím víc se ti to vyhýbá,“ podotýká smutně. Připadá si divná a se samotou se stále nesmířila. Život bez lásky považuje za zoufale prázdný.

„Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ říká upřímně. Někdejší moderátorka pořadu Události odzbrojila fanoušky otevřeností. Zatímco jiné celebrity v podobné situaci rády předstírají, že vztahy a děti jsou jim ukradené a touží jen po úspěchu, Daniela Písařovicová fanouškům nic takového nenamlouvá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden