Moje šťastná hvězda

Čím ji manžel obtěžuje?

Hvězda seriálu Špunti na cestě se nikdy netajila svou zvláštní zálibou v lécích. Jiří Langmajer (56) by byl schopný o své „úchylce“ mluvit klidně i celé hodiny.


A není to tak dávno, co se jeho žena, moderátorka pořadu Můj muž to dokáže Adéla Gondíková (49), nechala slyšet, že nakazil i ji. Jenže zdá se, že vitaminy to nekončí. Gondíková totiž nyní svěřila, že jí manžel některé tobolky dokonce podstrkává!


Potřebuje, aby mu dlouho vydržela


„Zobu různé vitaminy, omegu, céčko a Jirka mi podsunul prášky na přechod,“ svěřila nestárnoucí brunetka. Což o to, myslet na zdraví je s přibývajícím věkem a blížící se padesátkou skutečně důležité. Nepřehání to už ale manžel trochu?


Není to tak dávno, co si Adéla posteskla, že doma nesmí sama pořádně ani uklidit, aby se náhodou nenamohla, a veškerá jeho péče je prý úmyslná – zkrátka chce, aby mu manželka „vydržela“ co nejdéle. A když na nějaký medikament nebo doplněk stravy zapomene, tak je hned oheň na střeše.


Péče o zdraví je u nich doma plně v jeho režii.

Přibývající věk neřeší

Sama ale přiznává, že svůj vzhled zrovna neřeší. A aby ji neděsily nové vrásky, raději se do zrcadla vůbec nedívá. Že by ale přemýšlela o nějakém „vylepšení“, o tom nemůže být ani řeč. Teď je jen otázka, aby jí manžel taktně nepodsunul nějaký ten letáček z estetické kliniky...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden