Můj kousek štěstí

Čím nás ještě může překvapit?

Dámy, jako je Olga Menzelová, se obvykle titulují výrazem femme fatale, neboli osudová žena. Kromě toho, že jim muži podléhají na potkání, si dělají, co chtějí, a stále překvapují...

Svým příběhem, který nepostrádá nenadálá šokující odhalení, je vdova po oscarovém režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) zcela výjimečným zjevením, a to dost možná i v mezinárodním měřítku. Přiznání, že má syna s egyptologem Miroslavem Bártou (51), ke kterému se produkční odhodlala po smrti manžela, bylo, pokud jde o bulvární sousto, lahůdkou. Ač dává najevo, že ji odsudky některých neomalených lidí vadí, je přese všechno ženou očividně velice silnou.

Matka tří dětí své kroky aktivně obhajuje v médiích, vytváří si pomyslnou ochrannou bariéru, kterou doplňuje i skutky ryze praktickými. Jeden takový se stal ovšem trnem v oku jejích sousedů. Před svým domem v pražských Stodůlkách si Olga Menzelová od Úřadu městské části pronajala na pět let za 18 tisíc korun ročně pozemek o velikosti 120 metrů čtverečních. Nechala ho hustě osázet stromy a zároveň se tu objevily cedule, že prostor je monitorován kamerovým systémem. Pejskaři ho tedy musí obcházet, stromky by mohly poničit. Místní lidé se rozčilují, Menzelová, která si buduje ochranné pásmo, se tomu diví.

Život jako dobrodružství

Tahle příhoda cosi o neochvějné sebejistotě krásné ženy vypovídá. Údiv nad tím, že okolí nechápe její počínání jako navýsost chvályhodné, je pro ni typický. Stejně jako tomu bylo v případě přiznání k synovi Albertovi (1), kterého porodila na Mallorce v létě 2019, aby ho poté ilegálně převezla do Prahy. Jela s miminkem trajektem po moři do Francie a pak ještě zhruba 1400 kilometrů do Čech.

Co by neudělala pro konspiraci… Toto utajení ovšem zvládla dokonale, to se musí uznat… Dovedně maskovala předtím i své těhotenství, stejně dobře a dlouho tajila i autora dítěte. Podobně kdysi mlžila i v případě režiséra Jaroslava Brabce (66), s kterým má dceru Annu (11). Evičku (5) má prý s Menzelem, ale vzhledem k tolika nejasnostem a přemetům, zapírání a šokujícím přiznáním, můžeme mít i o tomto otcovství opatrné pochybnosti.

Důležité ale je, že velká rodina, byť nyní o jednoho slavného tátu chudší, si žije spokojeně a všichni se mají navzájem rádi. To je koneckonců pravda. Olga doplňuje, že divit se tomu nikdo nesmí. S čímž se zase tak úplně souhlasit nedá. Jsme asi zatím jen ubozí zpátečníci a na takové novátorství v pojetí rodinného života si musíme teprve zvyknout.

Smělá průkopnice dál mlží, tvrdí, že Bárta, byť se podle očitých svědků v domě pohybuje v domácím oblečení a bez roušky a vítá tu údajně hosty, jako by byl doma, s ní společnou domácnost nesdílí.

Není to konec!

Byli bychom snad málem zklamaní, kdyby vědce na rovinu označila za partnera, Olga je prostě záhadná a zakládá si na tom. A možná si také nechává otevřená zadní vrátka. Co kdyby se objevil ještě nějaký další potenciální tatínek….

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden