Moje sladké tajemství

Čím rozpláče manžela?

Protože už to bude čtvrt století, co se herečka Dana Morávková (49) vdala za hudebního skladatele Petra Maláska (56), dobře ví, jak zasáhnout jeho citlivé místo!

Herečka Dana Morávková (49), která už dlouhé roky hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, je pro mnohé svoje fanoušky synonymem vkusu a luxusu. Však si ji také manžel, skladatel a klavírista Petr Malásek (56) hýčká drahými dárky v podobě šperků.

Chce být krásná a nestárnout, jako každá z nás.

Dana ale tvrdí, že ji ke štěstí stačí daleko méně. Úplně nejraději prý má, když se svým manželem může sdílet zážitky. Jenže právě to dokáže Maláska, který je chlap jak hora, dohnat k slzám.

Baví výlety skutečně oba?

Z lamače srdcí plačkou

Společný výlet, procházka nebo si třeba pustit film a schoulit se k sobě na sedačce. To je podle Dany Morávkové jeden ze způsobů, jak si udržet spokojené manželství více než dvacet let. Jenže právě ten film může být kritickým bodem jejich soužití.

Klavírista totiž přiznává, že čím je starší, tím více se dojímá a v posledních letech je prý schopný pustit slzu i u notoricky známé romantické komedie Láska nebeská.

Je sice pravda, že většina žen ocení, když je muž citlivý a umí dát najevo svoje emoce, ale není tohle už trochu příliš. Nemohla by se Dana začít cítit vedle muže, který zaslzí s nadsázkou i u reklamy na plenky, nepatřičně?

Všeho moc škodí

Je jistě krásné, když si po takových letech manželé, stejně jako Morávková s Maláskem posílají zamilované sms, ale u toho a drobných pozorností by to nejspíš mohlo skončit. Přece jen se asi každá chce cítit v bezpečí v náručí pořádného muže, a ne mu při každé příležitosti půjčovat kapesník. To by se pak mohla začít porozhlížet jinde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden