Moje šťastná hvězda

Čím rychle předejít pálení žáhy?

Trpíte častými zažívacími problémy? Pak zřejmě nežijete úplně podle zásad zdravého životního stylu. My vám ale ukážeme, jak na to. Díky tomu se pro vás bolest žaludku nebo pálení žáhy stane minulostí.

Málo, ale častěji

Jezte pravidelně a v menších dávkách.Ne nadarmo se říká, že by měl jíst člověk pětkrát denně. Jedno nebo dvě velká jídla denně totiž ve vašem těle dokážou nadělat pěknou paseku. Když však budete svému tělu dodávat živiny v menších dávkách, mnohem lépe a rychleji je zpracuje.

Ovoce a zelenina

Svůj jídelníček pravidelně doplňujte o čerstvé ovoce a hlavně zeleninu, jež dodává tělu potřebné vitaminy. Potřebujete i vlákninu, kterou najdete v luštěninách, hnědé rýži, celozrnném pečivu nebo bulguru či kuskusu.

Bílkoviny a aloe vera

Alespoň jednou denně byste měli sníst jogurt, nejlépe ke snídani. Nevynechávejte ani nápoje či potraviny obsahující aloe veru.

Co rozhodně vynechat

Vynechejte slazené nápoje a vodu s bublinkami.Džusy a sladké limonády způsobují pálení žáhy, bublinky zase nadýmání. Rovněž se vyhýbejte nadměrnému solení a výraznému koření. Také šetřete se všemi druhy chilli papriček..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden