Můj čas na kafíčko

Čím si Bílou nabušený miláček opět získal? Poslouchá syna na slovo

Tři čtvrtě roku byla na oko sama, a nakonec svému manažerovi stejně znovu podlehla. Je to láska, či kalkul?

Staronový přítel zlaté slavice Lucie Bílé (52) Radek Filipi (35) je už zase zpět u vášnivé Lucie a pilně jí zahřívá postel. Prozradil, jak se mu vlastně podařilo znovu získat její srdce. Pomohl mu v tom Luciiin syn Filip Kratochvíl (22). Co pro ni hrálo při návratu ke svému zajíčkovi rozhodující roli?

Syn je až v daleké Francii, tak tu mámě aspoň zařídil dozor.

Sama moc dobře ví, že najít si spolehlivého a upřímného partnera na celý život není žádná legrace. Pro oblíbenou zpěvačku Lucii Bílou (52) je to o to těžší, že tráví téměř všechen svůj volný čas na jevišti. Kde má pak najít volnou chvilku na náhodné seznámení? Jedině snad během venčení nového přírůstku do rodiny. Štěně pitbulteriéra Kvido totiž nakonec mohl za to, že se Lucka smilovala nad svým řidičem a manažerem Radkem Filipim (35) a dala mu po dlouhodobém usilovném snažení ještě jednu šanci. „Kvida jsem si pořídila já, protože jsem psa strašně dlouho chtěla. Ale Radek s námi trávil spoustu času a mně došlo, že vlastně i se mnou. Teď už dokážu nemyslet jen na práci,“ uvažuje nahlas Lucka. Teď už je pro ni bývalý fitness trenér opět panem Božským, se kterým se loni na podzim velmi racionálně rozešla. Důkazem je obří prsten, který se jí zase leskne na ruce a o němž dřív tvrdila, že ho má, aby bylo na první pohled vidět, že je zadaná. Radka už dokonce opět bere s sebou do společnosti, ale jiným ženám posílá jasný vzkaz: „Jsem tak šťastná, že jsme spolu, a přála bych si, aby to bylo napořád. Chvíli jsem ho nechala jiným ženám, ale teď už je opět jen a jen můj. Vím, že jsem ho od sebe odehnala, protože jsem nevěřila, že je to opravdové,“ zpytuje svědomí známá černovláska. Jak dlouho to vydrží tentokrát? Teď mohou navázat na jedenáct měsíců dlouhý vztah, který Lucka na nějakou dobu zmrazila údajně kvůli práci.

Lucka dává najevo, komu Radek patří.

Práskl na sebe, jak ji zase sbalil

Ačkoli by se momentálně mohl urostlý svalouš dmout pýchou, že se mu opět podařilo udolat královnu českého popu, drží se zatím skromně při zemi. Na otázku, jak se mu povedlo dostat se podruhé do Lucčiny přízně, odpověděl, že jim to život zkrátka tak naplánoval a mělo to tak být. Což je podle něho naprosto v pořádku. Přičemž si neodpustil potutelný úsměv. Nabízí se ale i druhý úhel a ten je už na první pohled zřejmý. Lucka možná neodolala jeho svalům. „Cvičím celoročně každý den. Začal jsem už na vojně. Je to náročný koníček, není to lusknutím prstu,“ staví Radek na odiv svou postavu, které se na posilovacích strojích věnuje už patnáct let. Když máte něco takového před očima den co den, je jen velmi náročné tomu odolat. A přesně to byl možná rozhodující moment Lucčina rozhodnutí.

Vlastní syn jí pořádně vynadal

Ona sama by prý nadosmrti litovala toho, kdyby se k ní Radek nevrátil. Je to opravdu jen z její hlavy, nebo dala spíš na radu či nátlak někoho třetího? Osobou, na kterou totiž vždy dá a bude pro ni nejdůležitější, i když je stovky kilometrů daleko, je její syn Filip (22). Ten logicky nechce, aby tu jeho máma zůstala ve velkém domě v Otvovicích sama, když on bude žít nastálo ve Francii. To potvrzuje i zpěvačka. „Největší problém s tím měl můj syn. Pořád mi volal a ptal se: Mami, proč ho od sebe odháníš? Vždyť je to skvělej chlap, který tě miluje. A měl pravdu, byla jsem hloupá,“ přiznala se sklopenou hlavou Lucka. Možná mají chlapi mezi sebou tajnou úmluvu. Každopádně se jim oběma vyplatila a všichni dosáhli svého.

Jako by se ani vůbec nerozešli.

Kam společně na čas tajně utekli?

Lucka si tak konečně může užívat obyčejné vycházky do kina nebo romantické večeře. A co víc! Svého zajíčka ihned vyvezla do zahraničí. I když jenom za hranice do Bratislavy, kde má zpěvačka už několik let luxusní byteček, aby ho měla jenom pro sebe. Investice pěti milionů do slovenského bytu se jí tak začíná konečně vyplácet. Staronový páreček se navíc společně vydal začátkem srpna na odpočinkovou dovolenou k moři. „Čtrnáct dní nám neuškodí se válet, chodit na procházky. Nebudeme muset nikam jezdit, sedět pořád v autě. Jen dobré jídlo a procházky,“ shrnul ještě před plánovaným výjezdem za exotikou Radek. Proměnilo se pronajaté sídlo přímo na pláži v hnízdečko lásky, anebo zase sklouzli zpátky do zajetých kolejí plných práce?

Udržet si mladšího chlapa je dřina.

Začala jít tvrdě do sebe! Kvůli milenci?

Lucka ví, že s o téměř dvacet let mladším přítelem po svém boku se musí stále udržovat a vypadat mladě. V červnu si dokonce na motorkářskou akci obarvila vlasy tematicky načerveno. Navíc nejsou prý skoro dny, kdy by se alespoň trochu nedala dokupy a nenanesla tužku na oči. Údajně hlavně proto, kdyby náhodou přišla neočekávaná návštěva. Tu sice přijímá jen velmi nerada, ale nechce, aby se jí známí lekli. „Dbá o sebe, stará se o sebe. Ukázal jsem jí pár cviků a dal pár rad. Lucka je na sebe přísná až moc, co se jídla a cvičení týče,“ potvrdil také její miláček. Lucka je sice i tváří jedné estetické kliniky, kde se jí už nějakou dobu starají o vrásky, ale o větším chirurgickém zákroku údajně prozatím neuvažuje. „Nějaké radikální zákroky, které se nedají změnit, toho se bojím,“ šla s pravdou ven hvězda. Podobně důsledná je také s vůní. Svou oblíbenou používá už třicet let, ač se už dávno změnila. Sesbírala poslední kousky všude možně po světě a teď toho má doma litry. Bude to na udržení kolouška stačit?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden