Moje šťastná hvězda

Čím vzbudila poprask tentokrát?

Hvězda seriálu Most Erika Stárková (36) už nejednou dokázala, že se nebojí toho, co by si o jejím životě mohlo pomyslet okolí.


A tak se rozhodla neohlížet se na ostatní ve chvílích, kdy si chce se svým partnerem, Jihoameričanem Caesarem, se kterým také čeká svého prvního potomka, projevit lásku. Nedávno je tak fotografové nachytali při intimnostech přímo na ulici.


U stánku postává celý den


Caesar má totiž pouliční stánek s etnickými šperky a dalším zbožím. Přestože je herečka už v pokročilém stadiu těhotenství, neváhá u stánku s se svým partnerem postávat celý den.


A dokonce se s Caesarem pustili přímo před stánkem do intimností, které kolemjdoucí pohoršovaly. Fotografové zachytili Eriku, jak leží na zemi a její Caesar jí olíbává stehno.


Pro exotické muže má slabost


Herečka má pro exotické muže velkou slabost, před Jihoameričanem čtyři roky randila s asijským muzikantem. Rozešli se v listopadu minulého roku. Dlouho však sama nezůstala, ale svoji novou známost tajila.


Možná, že se jen chtěla vyhnout komentářům, které se vyrojily okamžitě poté, co se s přítelem ukázala. Lidé mají potřebu soudit jejího partnera podle vzhledu, a tak není divu, že s odhalením nového vztahu nepospíchala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden