Můj kousek štěstí

Laurinová cítí příležitost: Teď, nebo nikdy!

Pětiletku splníme, plán překročíme! Že?

Musí to konečně vyjít! Je to pět let od chvíle, kdy ji opět vypekl chlap. Udělal si dítě s jinou, tak ho nechala být. Ona rodiny nerozvrací.

Vztah trval jen přes rok, z přítele zůstalo v povědomí veřejnosti jen křestní jméno – Petr. Jenže Sabina Laurinová (50) boj o životního partnera nevzdává. Aby neponechala nic náhodě, nechala si zesvětlit vlasy, které měla od dob účinkování v seriálu Modrý kód o tón tmavší.

Seriál Půlnoční zpověď ji zastihne v atraktivním odstínu.

A účes je také delší, a to by v tom byl čert, aby chlapi nezpozorněli! Herečka se takhle objeví v ZOO a pak i v novém seriálu Půlnoční zpověď. Snad se matka Valentýny (20) a Maji (13) konečně dočká.

Dcery už brzy najdou nové domovy a ji by mohla samota začít tížit dosti významně. O minulých vztazích, z nichž ty nejvýraznější měla se stomatologem Karlem Kameníkem (55) a rockerem Josefem Vojtkem (57), hovoří jako o pětiletkách.

Je to trochu smutný humor, ale co už také krásné blondýnce zbývá. Nic ovšem netrvá věčně, ani strádání. Ostatně od chvíle, kdy se rozloučila s posledním přítelem, uplynulo významných pět let...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden