Můj čas na kafíčko

Cítí se mladší jen díky milencům?

Oblíbená herečka, kterou můžete znát ze seriálu Chlap či Osada Eva Leinweberová (49) tvrdí, že má krizi středního věku za sebou.

„Vnitřně se cítím na 35,“ říká Leinweberová. Ta je podle všech dostupných informací poté, co se rozvedla s o takřka deset let mladším divadelním hercem Ondřejem Nosálkem (40) sama, tudíž se přímo nabízí otázka, jestli se necítí mladší díky tomu, že si užívá s milenci.

Faktem je, že je žena v nejlepších letech a nikdo by se tomu nemohl divit. Dlouholetý vztah má za sebou, asi nevyšel podle jejích představ, ačkoli společně s Nosálkem založili rodinu a mají spolu také dceru Dorotku (13). Sama je jedináček, ovšem v minulosti toužila po velké rodině.

„Chtěla jsem mít víc dětí,“ uvedla s tím, že tohle jí zkrátka nevyšlo. A bohužel, s ohledem na její věk, už to s největší pravděpodobností ani nevyjde. Sice její kolegyně ze showbyznysu Vendula Pizingerová (50) porodila syna Josefa (1) v osmačtyřiceti, ovšem to je spíše příslovečná výjimka potvrzující pravidlo.

Jaký muž má ale u Leinweberové vlastně šanci? Herečka říká, že to musí být někdo charismatický, aby k němu mohla vzhlížet. Ačkoli její manžel byl mladší, teď se už možná soustředí spíše na vyzrálé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden