Můj kousek štěstí

Cítí se nesvobodná, kvůli svlékání

Sexy rusovláska Vica Kerekes se již brzy objeví v nové české pohádce Anděl páně 2. Poslední půlrok, ale některé role odmítala, protože jí nálepka „nestydaté“ herečky udělala ze života peklo. Díky „tlaku“ médií se nyní cítí velice nesvobodná.

Slovenská herečka s maďarskými kořeny a obdivovaná filmová kráska Vica Kerekes si posteskla, že nálepka sex idolu z ní udělala člověka, který se nyní brání hrát milostní scény. Představitelka mnoha vášnivých žen z filmů jako Muži v naději, anebo aktuálního premiérového snímku Krycí jméno Holec si začala uvědomovat, že si ji někteří začali škatulkovat do rolí nestydatých, svůdných, lascivních, odhalených žen.

Jenomže Vica, vlastním jménem Eva, to vnímá jako handicap a aktuálně, když čte scénář, kde má být milostní scéna, začíná se bát. Dle jejich slov o nálepku sexy ženy nestála a ani nestojí. Herecký kumšt ale není snadný. Nahota a nahé scény se staly jakými „standardem“ současné kinematografie a tak se herečka pojistila.

Na odhalené scény ve filmech si dává větší pozor. Do smluv nechává vepsat formulku, která zakazuje užít úplnou nahotu.
Tedy alespoň pokud danou scénu nevymyslí ona sama, jako je to u už zmiňovaného snímku Krycí jméno Holec, kde herečka jde do opět naha. Naštěstí pro ni, ale režiséři přicházejí i s jinými nabídkami, kde se svlékat nemusí.

Zajímavou je jistě i postava Květušky Pařízkové z pohádky Dešťová víla. Stejně tak i ztvárnění ovdovělé maminky v nové pohádce Anděl páně 2, kterou v televizi uvidíme o letošních Vánocích..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden