Moje šťastná hvězda

Cítí se pořád jako dítě

Moje šťastná hvězda

Filip Kaňkovský našel po divokém vztahu s kolegyní konečně tu pravou.

Proslavil ho nejen jeho velmi neobvyklý vzhled, ale i obrovský herecký talent. FILIP KAŇKOVSKÝ (37) patří mezi snadno zapamatovatelné a velmi oblíbené herce. Jaký je ale v soukromí a které ženy už po svém boku měl?

Diváci ho mohou znát především z rolí ve filmech jako Příběh kmotra nebo Celebrity s. r. o. Filip Kaňkovský (37) ovšem zazářil i v seriálech Čtvrtá hvězda, Případy 1. oddělení, Policie Modrava nebo Škoda lásky. Zároveň je známý jako někdejší partner herečky Kristýny Leichtové (37).

V divadle je doma

Narodil se 1. května roku 1985 v Praze. K divadlu poprvé přičichl už při studiích na gymnáziu, kdy hrál v amatérském divadlením spolku. Poté, co se dostal na konzervatoř, kde studoval hru na klavír a trombon, se přihlásil do hereckého divadelního kroužku.

A brzy dostal svou první roli ve filmu ...a bude hůř. Nehraje ale jen před kamerou, nýbrž i

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden