Můj čas na kafíčko

Co Daru teď neustále sráží na kolena?

Už je toho na ni moc. Slovenská zpěvačka Dara Rolins (44) má přitom první pohled všechno, co si každá žena může jen přát!

Se známým rapperem Patrikem Vrbovským (40) alias Rytmusem má už více než šest let relativně fungující vztah a nedávno dokonce po dlouhé době vydala nové album.

Stále se hroutí

Proč je tedy pořád nespokojená? Trápí jí nějaký neduh nebo je to prostě jen rozmar slavné hvězdy? „Přiznávám, že se hroutím i několikrát za den. Ale jen tak na pět sekund. Pak se do něčeho zakousnu a zase frčím na plný plyn,“ práskla na sebe. Může za její stavy lítosti fakt, že se v jejím okolí stále objevuje jedna nehoda za druhou? Po její havárce před sedmi lety, kterou nepřežil po srážce s Dařiným mercedesem důchodce Jindřich Rotrekl (†63), trnula nedávno hrůzou o svého bývalého přítele a otce její dcerky Laury (9) zpěváka Matěje Homolu (44) z kapely Wohnout. Ten naštěstí z bouračky vyšel jen s několika šrámy. Bude mít Dara konečně vybráno a začne řešit příjemnější věci? To by se Patrik musel k něčemu rozhoupat a třeba pokleknout na kolena. Jak ale blonďatá zpěvačka přiznala, prstýnek není zrovna to, co by potřebovala k životu. Něco s tím ale Patrik přece jen může udělat. Nebo už dokonce udělal? Nejde totiž přehlédnout, jak si Dara v poslední době hladí lehce vypoulené bříško. Skrývá snad pod srdcem dalšího potomka? Malá Laura je už slečna a dost možná taky touží po sourozenci. „Jde pouze o takový zlozvyk. Kdybych v tom byla, tak to dlouho neutajím,“ uvedla Dara s tím, že těhotenství pro ni rozhodně ještě není uzavřenou kapitolou a nechávají tomu volný průběh.

dara_matej_wikimedia

Proč nejsou spolu?

Času ale po čtyřicítce už není zrovna nazbyt a ten volný čas, kterého mají oba velmi málo, ke všemu netráví vždycky jen spolu. „S Laurou jezdíme samy dvě na společné dovolené několikrát do roka. A je super, že to Patrik respektuje. My ženy občas potřebujeme být spolu bez chlapů,“ přiznala. Jak to bude dál? Dara si asi bude muset ujasnit po čem v životě opravdu touží, a začít tomu jít taky trochu naproti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden